Mijn recepten met de nadruk op pure en natuurlijke voeding

 

 • Wat eten we vandaag?
 • Hoe kan ik op een snelle manier een gezonde maaltijd op tafel toveren?
 • Hoe zorg ik ervoor dat ik er voldoende variatie is?
 • Hoe kan ik koolhydraatarm en eiwitrijke gerechten maken? 

Ik ben Edith, geen keukenprinces, maar ik durf wel heel creatief met voeding omgaan.  Lukt het niet, of is het niet lekker .. pech, volgende keer beter. Mijn recepten zijn eigen creaties, maar er zitten ook recepten van bekende bloggers, vloggers, BV’s of BN’s bij. Deze recepten heb ik wel aangepast volgens wat er in mijn voorraadkast of koelkast ligt.

Volg je een koolhydraatarm voedingstraject, vermijd dan suikerrijk fruit zoals bananen, ananas, mango, maar ga voor gestoomde appeltjes, frambozen, rode besjes. Vraag naar de koolhydraatarme recepten bij uw voedingscoach.

Heb je vragen bij de recepten, stuur me een mailtje.

Heb je een gerechtje dat je wil delen, stuur het door en ik post jouw gerecht op mijn pagina.

Edith

Breng variatie in je ontbijt

 

Water, kruidendrank, smoothies 

 • Hydrolaten drank
 • Warme kruiden drank
 • Appelsap, gember, citroen en kaneel
 • Verwarmende kruidendrank (gember, kaneel, steranijs, kardemom …)
 • Bessen-smoothie (framboos, zwarte bes)
 • Witte selder smoothie
 • Kefir smoothie

Kruiden en specerijen

 • Cajun (AH)
 • Knoflook
 • Kaneel, steranijs, kademom