Pompoen-groentenlasagna

Ingrediënten

  • Pompoenlasagna vellen (gekocht bij AH)
  • Philadephia roomkaas of MonChou roomkaas
  • Tomatenpuree
  • Veel groenten (wortel, ajuin, brocolli, paprika, knoflook)
  • Peper en zout, cajun
  • Optioneel: kippereepjes of kippegehakt (bakken en bij de gestoomde groentjes voegen voor je de tomatenpuree er bij doet)

 

Bereiding:
Snij de groenten in grove stukken en stoom of stoof ze kort in een bodempje water zodat ze beetgaar zijn, voeg er een beetje kruidenbouillon, peper, zout en cajun aan toe.
Laat de groenten even uitlekker in een vergiet.
Leg de pompoenvellen even in warm (gekookt) water (*)
Smeer de lasagna vellen in met philadelphia kaas (MonChou, Mascarpone of kruidenkaas) en leg een eerste laag in je overschotel.
Bedek de laag met de gestoomde/gestoofde groenten en voeg vervolgens de tomatenpuree, herhaal dit voor de volgende laag tot je de gewenste lagen hebt.
De laatste laag bedek je nog met mozzarella kaas
30-40 minuten in de oven

(*) heb je de vellen graag heel gaar dan kook je de vellen even in een bodempje water.