10 dagen reset programma

67.00

Stramme spieren, moeilijk op gang komen ‘s morgens, vermoeidheidsklachten, slecht slapen .. typische verschijnselen van verzuring.

Tijd om jezelf te verzorgen, een zuiveringskuur met veel groenten, kruidendrank, hydrolaten, meditatie zijn onderdelen van de lentezuivering.

10 dagen aandacht voor je lichaam, pure voeding, koolhydraatarm en glutenarm.

Restanten van medicatie en chemische additieven in onze voeding moeten door ons lichaam worden geëlimineerd. Eén van de belangrijk functies van onze lever is om deze stoffen te transformeren om ze te kunnen elimineren. Met een overbelaste lever worden deze lichaamsvreemde stoffen moeilijk afgevoerd en worden opgeslagen in ons vetweefsel.

Beweging is goed voor ons. Het geeft ons energie, het houdt de spieren en gewrichten soepel, het vergroot ons uithoudingsvermogen en het verbetert onze weerstand. Beweging helpt ons beschermen tegen ziekten. Beweeg regelmatig en liefst buiten, elke dag een half uurtje flink stappen voor meer energie!

Categorie:

10 dagen pure voeding, aandacht voor lichaam. De basis is pure voeding, veel water drinken, veel groene groenten, energetische oefeningen, zo weinig mogelijk gluten en koolhydraten.

Via een online leeromgeving kan je stap per stap het programma volgen. Je doet dit programma op je eigen tempo en je kies je startdatum zelf. Je ontvangt ook dagelijks mijn ervaringen en tips in je mailbox.