Pijn ontstaat niet enkel door overbelastingen of functiestoornissen in het lichaam.

Emoties, traumatische ervaringen of psycho-emotionele overbelasting verstoren rechtstreeks de centra in het limbisch systeem. Zij kunnen daardoor talrijke veranderingen teweegbrengen in heel het lichaam, inclusief fysieke pijn.

BRAVE Doorbreek de Pijncirkel

is een 90 dagen programma dat jou helpt om bewust om te gaan met je lichaam, om je lichaam beter te voelen.

Waardoor het vuur in jou terug mag branden zonder op te branden, zodat jij terug met volle energie voor je passie kan gaan, met vriendinnen op stap kan gaan, met je kinderen of kleinkinderen kan ravotten.

Ik blijf je steunen en met jou werken en dit voor 12 maanden lang.

Eindelijk het antwoord op jouw vragen, jouw onzekerheid!

Pijn zorgt voor onzekerheid, onrust, je voelt je geïsoleerd, je worstelt met je zelfvertrouwen en je hormonen slaan op hol.

Is medicatie de oplossing? Verdoving van het lichaam om dan niet meer te kunnen voelen?

Het is een vicieuze cirkel. Het is aan jou om deze cirkel te doorbreken.

Ik heb een krachtige manier om deze cirkel te doorbreken, om jouw vibratie te verhogen en om je dromen te realiseren. Het gaat je energie verhogen en je gaat stralen als een zonnestraal!

Dit is voor jou en alleen voor jou!

Ik vind het geweldig dat jij aan de slag gaat met het doorbreken van jouw cirkel zodat jij jouw dromen en verlangens kan realiseren.

Doorbreek de Pijncirkel

 • Sta jij bewust stil bij je dagelijkse activiteiten?
 • Leef jij wel eens op automatische piloot?
 • Neem jij tijd om rustig te eten?
 • Drink jij teveel koffie uit gewoonte?
 • Heb jij ook dat stemmetje in je hoofd?

Sta eens stil bij wat je doet of eet? Neem eens bewust een pauze en doe eens even niks? Luister eens bewust naar je omgeving, kijk om je heen en kom tot rust.

Het is OK om af en toe eens een pauze te nemen.

Het BRAVE programma is er speciaal voor jou. Je leert bewust luisteren en kijken naar je lichaam, ik leer je hoe je lichaam werkt en waarom. Ik geef je een transformatieknopje voor meer energie, meer vitaliteit.

Wanneer je lichaam geen uitweg meer heeft zal het een weg zoeken via fysieke pijn!

Dit krijg je

 1. Opbouw van het traject is eerst bewustzijn creëren, bewust zijn van je lichaam, je omgeving, hoe sta jij in het leven en wat zit er nog in je rugzak, wat zijn jouw belemmerende overtuigingen, wat staat er nog in de weg om je doel te bereiken.
 1. In de 2e module kijken we naar acceptatie, de realiteit, hoe maak jij je planning, hoe ga je te werk, wat als er iets mis loopt, wat zijn jouw prioriteiten, hoe neem je beslissingen.
 1. Aandacht en zelfzorg hoe ga je jezelf graag zien, welke oefeningen kunnen je helpen bij het accepteren van jou eigen IK. Hoe ga je jezelf aanmoedigen en hoe ga je ervoor zorgen dat je de pijn onder ogen kan zien, accepteren wat er is.
 1. Voeding is de basis van alles, voeding voor je brein, voeding die ontstekingsremmend werken, darm microbioom, testen van je gezondheid.
 1. Energie – de eerste modules zorgen voor aarding en geven je de mogelijkheid om jezelf graag te zien, aandacht te geven aan je eigen leven, je omgeving, je naasten. Door een positieve mindset krijg je energie.

 

 

Dit krijg je

 • Wekelijks begeleiding met de hele community
 • Tools, tips en tricks inclusief werkboek en concrete doe-opdrachten
 • Community waar alle deelnemers mekaar steunen en ik ben hier zelf ook actief om jou bij te staan met je problemen
 • 12 maanden ondersteuning en elke maand een Live / online sessie
 • combinatie online-hybride

Jouw investering

Normale prijs van het traject = 597€

Jouw investering = 197€

 • Sommige coaches werken alleen maar op mindset
 • Sommige coaches werken alleen maar op voeding
 • Sommige coaches geven je alleen maar oefeningen
 • Sommige therapeuten werken alleen maar op je spieren en gewrichten

en ga zo maar door …

Alleen is het probleem dat je niet naar het geheel kijken. Alles heeft met mekaar te maken, je kan het niet loskoppelen.

Jouw lichaam en geest, gedachten en mindset zijn met mekaar verbonden.

Ik ben ooit gestart met een opleiding herborist en ontdekte toen wat de natuur ons te bieden heeft, de natuur geeft ons wat wij nodig hebben, de natuur zorgt voor ons en brengt ons de voeding op het moment dat wij het nodig hebben. De natuur en dus ook ons lichaam zoekt steeds naar een evenwicht, leven in harmonie met de natuur is wat wij allemaal willen bereiken.  Ga voor je doel, je passie en leef voluit.

Na die opleiding ben ik me blijven specialiseren in de weren van het lichaam en hoe wij met ons lichaam en met de natuur omgaan. Ik laat het achterste van mijn tong zien, ik vertel je alle details, jouw lichaam is uniek en als het nodig is zoeken we tot we het gevonden hebben.

 

Wanneer je lichaam geen uitweg meer heeft zal het een weg zoeken via fysieke pijn!

Pijncoaching bij Vitality & Life

Een aantal jaren geleden startte ik met de opleiding relaxatie-reflexologie,  puur uit interesse, niet wetende dat ik dit ooit zou gaan uitoefenen als beroep. Ik was op dat moment nog in loondienst, een zelfstandig beroep daar had ik nog niet aan gedacht.

Maar na die 5 zaterdagen werd ik toch geprikkeld om meer te leren en startte ik met de therapeutische reflexologie die zich vooral richt op al de systemen van het menselijk lichaam, hormonen, spijsvertering, gewrichten, voortplanting, urinewegen. Ja, inderdaad via de voeten en via de reflexzones kunnen we ondersteuning geven aan ons lichaam.

En toeval bestaat niet, maar in die periode kreeg ik de kans om van mijn hobby mijn beroep te maken. Maar wie mij al wat langer kent weet dat ik meer wil leren en zo kwam ik in contact met zenuwreflexologie en manuele neurotherapie, maar dit was weer een aantal jaren studeren en de materie was voor mij niet echt gemakkelijk, laat staan het studeren en het examen. Door ziekte heeft het traject iets langer geduurd en was de drang om dit te bereiken nog meer aanwezig.

Ondertussen is dit volledig mee geïntegreerd in mijn praktijk en richt ik mij hier vooral op chronische pijnklachten. Onze hersenen bepalen hoe we omgaan met deze situatie. “Zonder hoofd geen pijn”. Alle signalen uit het lichaam, emoties, omgeving, ervaring worden verwerkt in onze hersenen.

Hoe jouw lichaam omgaat met pijn wordt bepaald in je hersenen. Loop je bv tegen een tafel en voel je je op dat moment super gelukkig dan gaat die pijn minder erg aanvoelen dan wanneer je diep in de put zit of wanneer je moe bent.

Nuttige link voor manuele neurotherapie: www.mnt-nr.com

Vitality & Life BV - Edith Gijsbregts

info@edithgijsbregts.be

Tel +32 477 60 76 26

Wemersweg 5 - 2960 Brecht

BE 1001.387.715

Vitality & Life kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor ongeoorloofd gebruik van etherische oliën, hydrolaten, supplementen. 

De informatie op deze site is louter informatief en vervangt niet het advies van een arts of apotheker. Raadpleeg bij ziekte of bij twijfel steeds uw behandelende geneesheer. 

Vitality & Life doet geen claims over diagnose, behandeling of genezing. Raadpleeg steeds een dokter bij twijfel.