Pijncoaching (online programma)

597.00

Zit jij vast in oude patronen en wil je graag uit je vicieuze cirkel geraken. Zorgen oude patronen voor pijn, stress, onzekerheid, angsten en onzekerheid. Pijn ontstaat niet enkel door overbelastingen of functiestoornissen in het lichaam.

Emoties, traumatische ervaringen of psycho-emotionele overbelasting verstoren rechtstreeks de centra in het limbisch systeem. Zij kunnen daardoor talrijke veranderingen teweegbrengen in heel het lichaam, inclusief fysieke pijn.

Doorbreek je pijncirkel is een 60 dagen programma dat jou helpt om bewust om te gaan met je lichaam, om je lichaam beter te voelen. Waardoor het vuur in jou terug mag branden zonder op te branden, zodat jij terug met volle energie voor je passie kan gaan, met vriendinnen op stap kan gaan, met je kinderen of kleinkinderen kan ravotten. Ik blijf je steunen en met jou werken en dit voor 12 maanden lang.

Categorie:
  1. Opbouw van het traject is eerst bewustzijn creëren, bewust zijn van je lichaam, je omgeving, hoe sta jij in het leven en wat zit er nog in je rugzak, wat zijn jouw belemmerende overtuigingen, wat staat er nog in de weg om je doel te bereiken.
  2. In de 2e module kijken we naar acceptatie, de realiteit, hoe maak jij je planning, hoe ga je te werk, wat als er iets mis loopt, wat zijn jouw prioriteiten, hoe neem je beslissingen.
  3. Aandacht en zelfzorg hoe ga je jezelf graag zien, welke oefeningen kunnen je helpen bij het accepteren van jou eigen IK. Hoe ga je jezelf aanmoedigen en hoe ga je ervoor zorgen dat je de pijn onder ogen kan zien, accepteren wat er is.
  4. Voeding is de basis van alles, voeding voor je brein, voeding die ontstekingsremmend werken, darm microbioom, testen van je gezondheid.
  5. Energie – de eerste modules zorgen voor aarding en geven je de mogelijkheid om jezelf graag te zien, aandacht te geven aan je eigen leven, je omgeving, je naasten. Door een positieve mindset krijg je energie.

Klik HIER voor meer informatie over het online BRAVE coaching programma Doorbreek je pijncirkel