Traject 1-1 coaching voeding, stress, reflexologie

457.00

All in 1 traject 1-1 voeding, stress, reflexologie.

Online + 1-1 Intake + ESP gezondheidsscan en alles wordt in kaart gebracht en behandelplan wordt opgemaakt.

Vervolgafspraken 1 keer per maand 1,5h – 2h coaching online of in de praktijk

Laatste sessie wordt er opnieuw een ESP gezondheidsscan afgenomen.

 

Categorie:

Mijn praktijk bestaat ondertussen al een aantal jaren en is ondertussen uitgegroeid tot een holistische praktijk.

Ik begon met kruiden en aromatherapie, maar ben me meer en meer gaan focussen op zowel het mentale als het fysieke. Met dit programma ontdek jij wat goed is voor jou. Jezelf goed voelen, boordevol energie en een positieve mindset zijn allemaal zaken waar we van dromen.

Gezond ouder worden zonder klachten, dat willen we allemaal. En toch merk ik de dag van vandaag dat er als maar meer zieken zijn, dat er alsmaar meer langdurige zieken zijn of beter dat we alsmaar vroeger beginnen met medicatie en dat vele chronische zieken levensslang medicijnen moeten slikken.

Natuurlijke en plantaardige voeding zorgen voor meer balans in het lichaam en wordt beter opgenomen. Gemanipuleerde voeding kan leiden tot verzuring, toxiciteit en in extreme gevallen tot chronische ziektes.

Ik heb aan den lijve ondervonden wat voeding met mij doet en dat voel ik nog alle dagen. Te veel eten, te veel suiker, vlees of alcohol doet mijn spieren verstijven, maakt dat mijn nachten veel onrustiger zijn, leidt tot meer opvliegers en meer kilo’s.

Een verstoorde hormonenbalans kan worden hersteld door de juiste voeding en levensstijl. Het is mijn missie om jou bewust maken van voeding, van natuurlijke en plantaardig voeding.

Met dit traject kan je veel ongemakken voorkomen of verlichten.