Mijn verhaal en waarom vitaliteit en leven belangrijk is!

Hallo,

Mijn verhaal, mijn leven en mijn kennis. Het leven kan soms rare wendingen maken en af en toe is het wel eens goed om stil te staan, je balans opmaken!

Ik ben al een aantal jaren gepassioneerd door kruiden, planten, etherische oliën. Ik geniet van de geur van een kruidenwinkel.

Kruiden hebben mij altijd al gefascineerd, het werd weliswaar met de paplepel ingegeven. Toen ik klein was experimenteerde mijn moeder ook al met kruidenthee. Als er iemand ziek was kwam zij steevast met druppels zweedse kruiden af.

Tijdens mijn opleiding kruidenleer en aromatherapie ontdekte ik het gebruik ervan in natuurlijke cosmetica, een leuke ervaring, vooral als je dan zelf je eigen dagcrème of bodymilk kan maken.

Tot voor kort werkte ik voor een multinational, kreeg veel kansen en heb er veel geleerd, boeiende mensen ontmoet en veel cursussen gevolgd in binnen- en buitenland.

Wegens herstructeringen kwam er een einde aan mijn loopbaan. Ik nam eerst tijd voor mezelf, kreeg de kans om mijn passie voor kruiden en aromatherapie verder uit te werken, volgde een aantal gezondheidscursussen, specialiseerde mij verder in voetreflexologie en al gauw besefte ik dat ik onbewust ook mensen begeleidde in hun zoektocht naar meer balans, meer energie.

Zo onstond Vitality & Life, een manier om jou te inspireren met jouw leven, je passie, wat drijft jou in je leven. Wat wil jij doen met je leven?

Door mijn ervaring in het bedrijfsleven en de nieuwe gezondheids- en coachingopleidingen die ik de laatste jaren volgde wil ik nu de brug maken tussen vitaliteit, gezonde levensstijl, een energieke werkomgeving met vooral de focus op een goede balans tussen werk en leven.

Op sportief vlak zorg ik ook steeds voor uitdagingen, ik loop af en toe eens een marathon (al is de laatste mij niet echt goed bevallen, door te weinig discipline en te weinig trainingskilometers).

Veel leesplezier en heb je vragen of opmerkingen stuur me dan een bericht en ik kom zo vlug mogelijk bij je terug.

Edith.

De informatie op deze site is louter informatief en vervangt niet het advies van een arts of apotheker. Raadpleeg bij ziekte of bij twijfel steeds uw behandelende geneesheer.