7 tips voor meer energie 

Edith, Vitality & Life

Ik ben Edith, bezielster van Vitality & Life, voedings- en stress en burn-out coach.

Na ruim 25 jaar in de internationale wereld koos ik voor een carrière wending. Ik startte mijn eigen bedrijf. Vanuit mijn passie voor kruiden startte ik met Herbs & Life, ik volgde een opleiding herborist (kruidenleer), aromatherapie en ontdekte tijdens de opleiding wat voetreflexologie met je lichaam doet. Dit inspireerde mij enorm en specialiseerde mij in voetreflexologie en zenuwreflexologie.

Stress en gezonde voeding kwamen telkens weer naar boven als er energietekorten waren bij mijn cliënten. Reflexologie, kruiden en aromatherapie vormen een mooie samenstelling voor zelfzorg, je goed voelen en hoe omgaan met je stressoren.

Toch kreeg ik veel vragen over voeding. Voeding is jarenlang niet echt mijn prioriteit geweest. Door de combinatie gezin, werken en sporten was het niet altijd evident om actief bezig te zijn met gezonde voeding.

Rond mijn 40e kreeg ik het lumineuze idee om een marathon te lopen, hiermee ga je de grenzen van je lichaam aftasten, maar je gaat ook veel bewuster om met voeding. Welke voeding geeft je energie, welke voeding put je uit en wat is de impact van voeding op je stress en je nachtrust.

In 2017 kreeg ik de diagnose borstkanker, waardoor ik mijn focus naar gezonde voeding scherper moest stellen. Mijn toenmalige levensstijl was redelijk gezond, maar ik heb in het verleden meermaals foute keuzes gemaakt, veel overdaad, veel suiker, geraffineerde producten. 

Mijn missie is om jouw bewust te maken van een verantwoord voedingspatroon, om je te voeden met wat je lichaam nodig hebt. We worden overspoeld met een massa aan informatie, wat mag je nu wel eten en wat niet. Elke persoon is uniek en iedere persoon heeft zijn specifieke noden. 

Wij starten steeds met een kennismakingsgesprek waarbij we jouw vraag in kaart brengen. Hierdoor bepalen wij samen wat jouw lichaam nodig heeft. 

Heb je vragen over mijn traject?

Of wil je mij beter leren kennen, maak dan een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

Edith

Edith Gijsbregts

info@edithgijsbregts.be

0477 60 76 26

Wemersweg 5

2960 Brecht

Vitality & Life kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor ongeoorloofd gebruik van etherische oliën, hydrolaten, supplementen. 

De informatie op deze site is louter informatief en vervangt niet het advies van een arts of apotheker. Raadpleeg bij ziekte of bij twijfel steeds uw behandelende geneesheer. 

Vitality & Life doet geen claims over diagnose, behandeling of genezing. Raadpleeg steeds een dokter bij twijfel.