Edith, Vitality & Life

Ik ben Edith, bezielster van Vitality & Life, voedings- en stress en burn-out coach.

Na een loopbaan van 25 jaar in de internationale wereld koos ik voor een carrière wending. Ik startte mijn eigen bedrijf. Ik had een opleiding herborist (kruidenleer), aromatherapie en voetreflexologie achter de rug en ging daar mee aan de slag.

Stress en gezonde voeding kwamen telkens weer naar boven als er energietekorten waren bij mijn cliënten. Reflexologie, kruiden en aromatherapie vormen een mooie samenstelling voor zelfzorg, je goed voelen en hoe omgaan met je stressoren.

Toch kreeg ik veel vragen over voeding. Voeding is jarenlang niet echt mijn prioriteit geweest, het was eerder vullen in plaats van voeden, tot ik intensief begon te sporten. Ik liep marathons en dan ga je de grenzen van je lichaam aftasten, maar je gaat ook veel bewuster om met voeding. Welke voeding geeft je energie, welke voeding put je uit en wat is de impact van voeding op je stress en je nachtrust.

In 2017 kreeg ik de diagnose borstkanker, waardoor ik mijn focus naar gezonde voeding scherper moest stellen. Mijn toenmalige levensstijl was redelijk gezond, maar ik heb in het verleden meermaals foute keuzes gemaakt, veel overdaad, veel suiker, geraffineerde producten. Eten was niet mijn eerste prioriteit. Was dit de oorzaak van mijn borstkanker? Het zal een raadsel blijven.

Ondertussen ben ik goed hersteld en doordat ik geen bestraling en chemo heb gehad was ik al snel de oude en in die periode startte ik met het 7 weken programma (gebaseerd op het 6 weken gezondheidsprogramma van Harvard University).

In 7 weken je voeding onder de loupe nemen en achtereenvolgens je ontbijt, je lunch en je avondeten aanpakken.

Ondertussen werk ik ook met de producten van PowerSlim, dit zijn vervangmaaltijden die je kan combineren met een gezonde en verantwoorde levensstijl om zo je gewicht onder controle te houden. Wil je echt 10 kilo of meer afvallen dan een een PowerSlim programma je een extra boost geven.

Heb je vragen over mijn traject? Of wil je mij beter leren kennen, maak dan een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

Edith

Download HIER ons nieuwe e-book om je energie een boost te geven.

Silke, studente Wellbeing- en vitaliteitsmanagement

Silke liep tussen 14/04/2020 en 14/05/2020 stage bij Vitality & Life. Door dat we verplicht in corona lockdown waren hebben we samen vanuit ons “kot” de stage kunnen laten verlopen. Silke heeft in deze periode een aantal online relaxatiesessies mogen geven en we organiseerden samen een webinar “Boost je energie in tijden van Corona”.

Edith Gijsbregts

info@edithgijsbregts.be

0477 60 76 26

Wemersweg 5

2960 Brecht

Vitality & Life kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor ongeoorloofd gebruik van etherische oliën, hydrolaten, supplementen. 

De informatie op deze site is louter informatief en vervangt niet het advies van een arts of apotheker. Raadpleeg bij ziekte of bij twijfel steeds uw behandelende geneesheer. 

Vitality & Life doet geen claims over diagnose, behandeling of genezing. Raadpleeg steeds een dokter bij twijfel.