Edith, Vitality & Life

Men zegt wel eens, maak van je passie je beroep en je hebt nooit meer het gevoel te moeten werken.

Ik mag me dan ook gelukkig prijzen dat ik dit zelf heb mogen ervaren.

Al sinds jongs af kreeg ik de liefde voor de natuur letterlijk en figuurlijk met de paplepel ingegeven door mijn moeder. Zij stond altijd klaar met één of ander kruidendrankje of papje als iemand zich niet goed voelde. Als jong volwassene dreef die gedeelde passie wat naar de achtergrond toen ik mijn focus verlegde op mijn gezin en op een carrière in de internationale bedrijfswereld.

De interesse in de kracht van de natuur bleef echter en stilletjes droomde ik van een eigen zaak waarmee ik deze passie kon delen met anderen. Toen ik na 25 jaar in de bedrijfswereld de kans aangeboden kreeg om van mijn passie mijn beroep te maken, heb ik geen moment getwijfeld. Ik volgde een cursus kruiden en aromatherapie. Tegelijkertijd leerde ik ook de grenzen van mijn lichaam kennen door veel te sporten. Ik liep 2 marathons per jaar en ontdekte vooral ook wat voeding doet met je lichaam.

Mijn wereld stortte dan ook in toen ik in 2017 de diagnose van borstkanker kreeg. Er volgde een periode van onzekerheid, angst, twijfels en veel stress. Vandaag, kijk ik dankbaar terug op deze periode want deze heeft er voor gezorgd dat voor mij alle puzzelstukjes in elkaar vielen.

De kracht van de natuur, je lichaam en je geest zijn elk verboden met elkaar en kan je niet zomaar loskoppelen. Zo ontstond na een uitbreiding van voeding en burn-out begeleiding Vitality & Life, met als missie om mensen bewust te maken van de kracht van de natuur en om vitaliteit een boost te geven. In mijn praktijk breng dan ook alle elementen samen door etherische oliën te gebruiken ter ondersteuning bij voetreflexologie, bij voedingsadvies en bij stress- en burn-out begeleiding.

Mensen komen bij mij voor voetreflexologie, specifiek voor de relaxatie, maar vaak zijn er onderliggende klachten en worden ook voeding, stressmanagement, structuur en planning aangepakt. Chronische pijnklachten, menopauze en slaapproblematiek zijn momenteel de meeste voorkomende klachten in mijn praktijk en vaak zijn stress, voeding en hormonale disbalansen de oorzaak.

Met de verschillende therapieën en de kennis die ik de afgelopen 10 jaar heb opgebouwd richt ik mij als gezondheidscoach vooral naar vrouwen 45+ met chronische pijnklachten en de link naar  hormonale disbalansen.

Opleidingen – bijscholing

  • Voetreflexologie – BEVO Vereniging van Belgische Voetreflexologen
  • Zenuwreflexologie – Manuele Neurotherapie – MNT-NR
  • Aromatherapie – Netelvuur 
  • Hydrolatentherapie – Oshadhi
  • Orthomoleculair voedingscoach – ICZO
  • Stress- en burn-out coaching – HRD Academy
  • Brein Xpert – Energetica Natura
  • Re-integratie bij Burn-out – Antwerp Management School

 

Podcast – YouTube

  • Podcast in samenwerking met When2Become. De invloed van stress en voeding op je lichaam. Ik schreef er ook een blogje over
  • Mijn verhaal op TV Plus, wie ben ik en wat is voetreflexolgie. Je kan het HIER opnieuw beluisteren.

Vitality & Life BV - Edith Gijsbregts

info@edithgijsbregts.be

Tel +32 477 60 76 26

Wemersweg 5 - 2960 Brecht

BE 1001.387.715

Vitality & Life kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor ongeoorloofd gebruik van etherische oliën, hydrolaten, supplementen. 

De informatie op deze site is louter informatief en vervangt niet het advies van een arts of apotheker. Raadpleeg bij ziekte of bij twijfel steeds uw behandelende geneesheer. 

Vitality & Life doet geen claims over diagnose, behandeling of genezing. Raadpleeg steeds een dokter bij twijfel.