Over Edith

Mijn verhaal, mijn leven en mijn kennis en waarom Vitality & Life.

Vitaliteit en leven, 2 belangrijke aspecten in ons leven, maar wat is vitaliteit. Vitaliteit is je goed voelen, goed voelen in je omgeving, zowel thuis als op je werk. Met passie door het leven gaan, met passie naar je werk gaan.

Vitaliteit is ook positief zijn, graag zien, graag leven.

Passie voor kruiden en etherische oliën 

Ik ben al een aantal jaren gepassioneerd door kruiden, planten, etherische oliën. Ik geniet van de geur van een kruidenwinkel.
Kruiden hebben mij altijd al gefascineerd, het werd bijna met de paplepel ingegeven. Toen ik klein was experimenteerde mijn moeder ook al met kruidenthee. Als er iemand ziek was kwam zij met druppels zweedse kruiden af.

Mijn droom

Het was altijd mijn droom om dichtbij huis te werken, ik kon me niet voorstellen dat ik van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat weg zou zijn van huis.
Ik ging studeren, het klassieke traject en belandde in de internationale wereld, logistiek en distributie, in een groot Amerikaans bedrijf. Allemaal heel boeiend want als dochter van een kleine zelfstandige kende ik die wereld niet echt. Ik ging vaak met mijn ouders op reis, maar de harde bedrijfswereld was vreemd voor mij.
Tijdens mijn loopbaan kreeg ik andere inzichten, klanten in binnen- en buitenland, Ik zag de wereld, kreeg veel kansen, ontmoette boeiende mensen en mocht veel cursussen volgen zowel en het binnen- en buitenland.

Opleiding kruidenleer en aromatherapie

Toen mijn kinderen ginger verder studeren kwam er wat ruimte vrij in onze agenda en ging ik avondschool Herboriste volgen, weer een nieuwe ontdekking, mijn droom om een winkeltje te beginnen, om producten te maken en verkopen werd stilaan werkelijkheid. Ik ontdekte het gebruik ervan in natuurlijke cosmetica, een leuke ervaring, vooral als je dan zelf je eigen dagcrème of bodymilk kan maken.

Veranderingen, carrière-switch

In 2013 startte ik met Herbs & Life met het stiekeme doel om daar mijn droom in vervulling te laten gaan. Ik volgde nog een aantal gezondheidscursussen, specialiseerde mij verder in voetreflexologie en al gauw besefte ik dat ik onbewust ook mensen begeleidde in hun zoektocht naar meer balans, meer energie.
Zo onstond Vitality & Life, een manier om jou te inspireren met jouw leven, je passie, wat drijft jou in je leven. Wat wil jij doen met je leven?
Door mijn ervaring in het bedrijfsleven en de nieuwe gezondheids- en coachingopleidingen die ik de laatste jaren volgde wil ik nu de brug maken tussen vitaliteit, gezonde levensstijl, een energieke werkomgeving met vooral de focus op een goede balans tussen werk en leven.
Op sportief vlak zorg ik ook steeds voor uitdagingen, ooit liep ik marathons en misschien wil ik dan nog wel eens doen, maar momenteel staat het lopen op een laag pitje, maar eens een marathonloper, altijd een marathonloper.
Veel leesplezier en heb je vragen of opmerkingen stuur me dan een bericht en ik kom zo vlug mogelijk bij je terug.
Edith

 

 

 

Waarom loopbaancoaching belangrijk is voor Vitality & Life

Een aantal jaren geleden werkte ik 5 dagen op 5, stond bovendien vaak meer dan 2h in de file om naar mijn werk te gaan. Ik deed mijn werk graag en kreeg veel kansen om mij te ontwikkelen. Bovendien had ik een mooi loon, een firmawagen, maar toch ontbrak er iets, maar ik besefte het niet. Ik speelde ooit met de gedachte om mijn job op te zeggen of eerder de veilige weg, een jaartje loopbaanonderbreking en alles eens op een rijtje te zetten.

Loopbaanbegeleiding kende ik toen nog niet, tot ik wegens herstructeringen mijn ontslag kreeg en verplicht in outplacement belandde.

Mijn passie

Ik nam eerst tijd voor mezelf, kreeg de kans om mijn passie voor kruiden en aromatherapie verder uit te werken, volgde een aantal gezondheidscursussen, specialiseerde mij verder in voetreflexologie. Ik besefte al gauw dat ik onbewust ook mensen begeleidde in hun zoektocht naar meer balans, meer energie.

Zo onstond Vitality & Life loopbaanbegeleiding, een manier om jou te inspireren met jouw werk en leven, je passie.

Eén van mijn grote voorbeelden is Drs Richard de Leth, zijn missie is om het “gezondheidsvirus” in Nederland te verspreiden. Op dit moment lees ik zijn nieuwste boek “Oersterk in 6 weken“.

Vitality & Life BV - Edith Gijsbregts

info@edithgijsbregts.be

Tel +32 477 60 76 26

Wemersweg 5 - 2960 Brecht

BE 1001.387.715

Vitality & Life kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor ongeoorloofd gebruik van etherische oliën, hydrolaten, supplementen. 

De informatie op deze site is louter informatief en vervangt niet het advies van een arts of apotheker. Raadpleeg bij ziekte of bij twijfel steeds uw behandelende geneesheer. 

Vitality & Life doet geen claims over diagnose, behandeling of genezing. Raadpleeg steeds een dokter bij twijfel.