GETUIGENISSEN

Jouw verhaal op onze website

 

Als aroma-reflexoloog, vitaliteits- en loopbaancoach heb ik al velen onder jullie mogen ondersteunen op diverse domeinen. Kwaliteit is uiteraard zeer belangrijk naar mijn cliënteel toe.

 

Ook via de website wil ik jou zo veel mogelijk informatie geven in de vorm van blogs, workshops, infosessies. Wat nog ontbreekt aan de website is een pagina met jouw getuigenissen.

 

Wil jij met jouw getuigenis, met jouw verhaal op onze website staan?

 

Alvast bedankt,

Lieve groet,

 

Edith

 

Getuigenissen

Wie mij goed kent, weet dat ik vrij nuchter ben. Ik ben sta overal voor open, maar geloof iets pas als ik het bewijs geleverd krijg. Dit geldt ook om de werking van kruiden of de effecten van een voetreflexbehandeling. 

Met een instelling van baadt het niet, dan schaadt het niet en vooral ter ontspanning heb ik mezelf laatst een voetreflexmassage bij Edith cadeau gedaan.  

Moeder natuur heeft besloten dat wanneer je als vrouw zo richting de 50 gaat, dat je dan maar geplaagd moet worden met warmte-explosies. En die zijn niet leuk, dat kan ik je wel vertellen.  

Behalve dat de voetreflexbehandeling fijn en heerlijk ontspannend was, heb ik vanaf die dag mijn waaiertje niet meer aangeraakt. De gevolgen van Ediths massage waren direct merkbaar. Het is ongelofelijk en ik vind het vooral fantastisch wat zij voor elkaar heeft gekregen. Pas sinds deze week merk ik dat haar ‘betovering’ langzaam begint uit te werken. Gelukkig heb ik binnenkort een tweede afspraak

Margot April 2019

Lentezuivering 2019

Altijd stimulerend om jou mails te lezen Edith, jouw trigger om 30 maal te kauwen hielp mij om aandacht te geven om rustiger te eten en gaf een sneller verzadigd gevoel…alles smaakt bij mij even lekker en dan eet je sowieso al makkelijk sneller en te veel . Het meer bewust omgaan met voeding en het nuttigen ervan geeft mij ook een rustiger gevoel.

Jouw mails stimuleerden mij ook om mijn focus te zetten op een gezonde gedachte voor  lichaam en geest.

Dankjewel dat ik mocht meedoen, ik voel me energieker en innerlijk rustiger,  heb momenteel een betere controle over mijn eet- en slaapgewoonten.  Nuttigen van koffie en alcohol  hou ik veel beperkter dan voor de zuiveringsperioden  …ook een surpluske

Arlette April 2019

Lieve collega Edith Gijsbregts heeft mij vandaag ook eens goed opgelapt met zenuwreflexologie!

Ieder zijn specialisme, en dat is dat van Edith!

Voilà, fitness, here we come again, schouder is okido ! 

Annemie Vandersanden

Vitalita

Edith Gijsbregts

info@edithgijsbregts.be

0477 60 76 26

Wemersweg 5

2960 Brecht

Vitality & Life kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor ongeoorloofd gebruik van etherische oliën, hydrolaten, supplementen. 

De informatie op deze site is louter informatief en vervangt niet het advies van een arts of apotheker. Raadpleeg bij ziekte of bij twijfel steeds uw behandelende geneesheer. 

Vitality & Life doet geen claims over diagnose, behandeling of genezing. Raadpleeg steeds een dokter bij twijfel.