Getuigenissen

Lentekuur 2021

jouw frisse aanpak motiveert mensen om vol enthousiasme aan de slag te gaan, vol te houden en niet op te geven na een “uitschuiverke”

de lentekuur heeft mij deugd gedaan, ik voel me energieker, fitter en frisser in het hoofd.
“yes I can” met minder koffie, snoep, een drankje als beloning voor de dagelijkse stress en meer gezonde alternatieven staat weer helemaal aan de top – merci!

April 2021

CA

Al jaren voelde ik dat er iets niet ‘juist’ zat in mijn lichaam. Vage klachten en snelle vermoeidheid zorgden ervoor dat ik verscheidene malen bij mijn huisarts aanklopte. Volgens haar was er niets mis met mij en zat het tussen mijn oren.
Maar gelukkig heb ik niet opgegeven en ben ik blijven zoeken.
Zo ben ik bij Edith terecht gekomen. Zij heeft tijdens een eerste intake gesprek ook een ESP-gezondheidstest gedaan. Deze wees aan dat ik een intolerantie op histamine heb. Hier had ik nog nooit van gehoord, laat staan dat ik wist dat ik hiervoor intolerant was.
Dankzij haar advies weet ik nu welke voeding ik moet bannen. Sindsdien voel ik mij stukken beter!

Bedankt Edith!!

November 2019

U heeft een getuigenis ontvangen van Sybille, Adecco Malle Hoogstraten. 

Op zoek naar een originele manier om je team te bedanken voor hun inzet en het harde werk dat ze dag in, dag uit leveren?

 

Boek dan voor hen een relaxerende reflexologie voetmassage bij BNI De Vrijheid lid Edith van Vitality&Life in Brecht.

Als uitzend&selectie kantoor werken wij in een boeiende maar ook heel stresserende omgeving. Zeker in de huidige arbeidsmarkt. Snelheid, flexibiliteit en reactiviteit zijn troef. Je weet wanneer jij aan je werkdag begint, nooit wat hij zal brengen of wanner hij zal eindigen. Je moet er maar tegen kunnen. Ik maak deel uit van een ‘dreamteam’. Niets is te veel gevraagd, want klant is koning voor mijn A(decco)-team Op 15 oktober heb ik dus in het geniep, met de hulp van Edith een verwennamiddag gepland voor hen. ‘Me-time’ gekoppeld aan een één uur durende relaxerende voetreflexologie massage.

Een succes ! Een collega is zelfs simpelweg in slaap gevallen. Van ontspanning gesproken !  Ik had er voor gekozen om hen hiervoor weg van het kantoor te halen. Ze mochten naar Edith op de praktijk langs gaan. De rest van de namiddag kregen ze vrij als teken van appreciatie en in het kader van ontspanning ‘me time’ verhaal

Edith komt ook met veel plezier ter plaatse bij jou op het bedrijf om je collega’s medewerkers te verwennen. Een aanrader hoe dan ook. Edith, bedankt om van wat een klein teken van appreciatie moest zijn, een ECHTE beleving gemaakt te hebben !

Sybille

Adecco

Wie mij goed kent, weet dat ik vrij nuchter ben. Ik ben sta overal voor open, maar geloof iets pas als ik het bewijs geleverd krijg. Dit geldt ook om de werking van kruiden of de effecten van een voetreflexbehandeling. 

Met een instelling van baadt het niet, dan schaadt het niet en vooral ter ontspanning heb ik mezelf laatst een voetreflexmassage bij Edith cadeau gedaan.  

Moeder natuur heeft besloten dat wanneer je als vrouw zo richting de 50 gaat, dat je dan maar geplaagd moet worden met warmte-explosies. En die zijn niet leuk, dat kan ik je wel vertellen.  

Behalve dat de voetreflexbehandeling fijn en heerlijk ontspannend was, heb ik vanaf die dag mijn waaiertje niet meer aangeraakt. De gevolgen van Ediths massage waren direct merkbaar. Het is ongelofelijk en ik vind het vooral fantastisch wat zij voor elkaar heeft gekregen. Pas sinds deze week merk ik dat haar ‘betovering’ langzaam begint uit te werken. Gelukkig heb ik binnenkort een tweede afspraak

Margot April 2019

Lentezuivering 2019

Altijd stimulerend om jou mails te lezen Edith, jouw trigger om 30 maal te kauwen hielp mij om aandacht te geven om rustiger te eten en gaf een sneller verzadigd gevoel…alles smaakt bij mij even lekker en dan eet je sowieso al makkelijk sneller en te veel . Het meer bewust omgaan met voeding en het nuttigen ervan geeft mij ook een rustiger gevoel.

Jouw mails stimuleerden mij ook om mijn focus te zetten op een gezonde gedachte voor  lichaam en geest.

Dankjewel dat ik mocht meedoen, ik voel me energieker en innerlijk rustiger,  heb momenteel een betere controle over mijn eet- en slaapgewoonten.  Nuttigen van koffie en alcohol  hou ik veel beperkter dan voor de zuiveringsperioden  …ook een surpluske

Arlette April 2019

Lieve collega Edith Gijsbregts heeft mij vandaag ook eens goed opgelapt met zenuwreflexologie!

Ieder zijn specialisme, en dat is dat van Edith!

Voilà, fitness, here we come again, schouder is okido ! 

Annemie Vandersanden

Vitalita

  Vitality & Life BV - Edith Gijsbregts

  info@edithgijsbregts.be

  Tel +32 477 60 76 26

  Wemersweg 5 - 2960 Brecht

  BE 1001.387.715

  Vitality & Life kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor ongeoorloofd gebruik van etherische oliën, hydrolaten, supplementen. 

  De informatie op deze site is louter informatief en vervangt niet het advies van een arts of apotheker. Raadpleeg bij ziekte of bij twijfel steeds uw behandelende geneesheer. 

  Vitality & Life doet geen claims over diagnose, behandeling of genezing. Raadpleeg steeds een dokter bij twijfel.