hoge-venen_edith_croppedHallo,

Ik ben Edith en ben al een aantal jaren gepassioneerd door kruiden, etherische oliën en gezondheid.

Kruiden hebben mij altijd al gefascineerd, het werd weliswaar met de paplepel ingegeven. Toen ik klein was experimenteerde mijn moeder ook al met kruidenthee. Als er iemand ziek was kwam zij steevast met druppels zweedse kruiden af.

Tijdens mijn opleiding kruidenleer en aromatherapie ontdekte ik het gebruik ervan in natuurlijke cosmetica, een leuke ervaring, vooral als je dan zelf je eigen dagcrème of bodymilk kan maken.

Meer dan 25 jaar werkte ik voor een multinational, heb er veel geleerd, boeiende mensen ontmoet en veel cursussen gevolgd in binnen- en buitenland. Door een reorganisatie kwam er een eind aan mijn loopbaan en besloot ik om mij volledig te concentreren op het welzijn van mensen, gezonde levensstijl en een gebalanceerde voeding.

Door dit te combineren met de kennis die ik in die 25 jaar heb opgedaan wil ik mensen en bedrijven begeleiden in hun tocht naar een gezonde werkomgeving en vooral een goede balans tussen werk en leven.

Inmiddels ontdekte ik ook reflexologie, vooral  het “geven” is voor mij al een vorm van rust en als ik mijn klanten ook de nodige ontspanning en relaxatie kan geven is mijn doel bereikt. Reflexologie biedt veel mogelijkheden, naast de klassieke reflexologie heb ik mij ook toegelegd op zenuwreflexologie.

Op sportief vlak zorg ik ook steeds voor uitdagingen, ik loop af en toe eens een marathon (al is de laatste mij niet echt goed bevallen, door te weinig discipline en te weinig trainingskilometers).

Veel leesplezier en heb je vragen of opmerkingen stuur me dan een bericht en ik kom zo vlug mogelijk bij je terug.

Edith.

De informatie op deze site is louter informatief en vervangt niet het advies van een arts of apotheker. Raadpleeg bij ziekte of bij twijfel steeds uw behandelende geneesheer. 
Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someoneShare on Facebook0Share on LinkedIn0