Link in bio door Edith Gijsbregts

Edith Gijsbregts

Ik ben Edith en ben al jaren gepassioneerd door kruiden, aromatherapie, reflexologie, gezondheid en welzijn. Voor mij is het belangrijk om een mooi evenwicht te vinden tussen werk en leven, familie en vrienden.

Als jonge 50-er heb ik ervaren dat het niet altijd gemakkelijk is om op gewicht te blijven, om alle dagen met volle energie aan het werk te gaan, om eindeloos te sporten, zonder blessures. Onze hormonen bepalen vaak hoe we ons voelen, hoe we op bepaalde situaties reageren, hoe en hoeveel we eten of niet eten.

Energie in je leven zorgt ook voor energie in je werkomgeving. Als vitaliteitscoach zorg ik er voor dat jij centraal staat. Op sportief vlak hou ik van uitdagingen, ik hou er van mijn grenzen te verleggen en heb op die manier ook leren luisteren naar mijn lichaam.

Mijn missie is om jou meer bewust te maken van wat de natuur ons te bieden heeft, hoe je met natuurlijke voeding, een gezonde mindset en voldoende beweging je energie en vitaliteit opnieuw kan opkrikken.

Ik wil je graag begeleiden zodat jij je vitaliteit kan verhogen!

Edith

Vitality & Life BV - Edith Gijsbregts

info@edithgijsbregts.be

Tel +32 477 60 76 26

Wemersweg 5 - 2960 Brecht

BE 1001.387.715

Vitality & Life kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor ongeoorloofd gebruik van etherische oliën, hydrolaten, supplementen. 

De informatie op deze site is louter informatief en vervangt niet het advies van een arts of apotheker. Raadpleeg bij ziekte of bij twijfel steeds uw behandelende geneesheer. 

Vitality & Life doet geen claims over diagnose, behandeling of genezing. Raadpleeg steeds een dokter bij twijfel.