Stramme spieren, moeilijk op gang komen ‘s morgens, vermoeidheidsklachten, slecht slapen? Typische verschijnselen van een verzuring.

Tijd om jezelf te verzorgen, tijd voor een reset.

Naar goede gewoonte organiseer ik in April een 10 dagen reset kuur waarbij voeding, beweging en mindset centraal staan. 

Tijd voor actie!

Tijd om je lichaam wat meer aandacht te geven en je lichaam te ontdoen van alle toxische stoffen die zich hebben opgebouwd in je lichaam! Je lichaam mentaal, fysiek en emotioneel zuiveren. Op die manier gaan we volle moed de zomer in!

Tijdens de lente moeten de organen zichzelf verzorgen, we moeten de bloedcirculatie bevorderen en er ook voor zorgen dat de toxische stiffen die we tijdens de winter hebben opgebouwd op een natuurlijke manier worden afgevoerd.

De natuur geeft ons in dit seizoen de kracht om ons te zuiveren, alles wat er in de lente groeit en naar boven komt is nodig om te zuiveren, denk maar aan frisgroene brandneteltopjes, viooltjes, daslook, zevenblad! De jonge blaadjes hebben een heldergroene kleur en bevatten veel chlorofyl. Net wat we nodig hebben om de toxische stoffen in ons lichaam af te voeren.

Medicatie en additieven in de voeding

Restanten van medicatie en chemische additieven in onze voeding moeten door ons lichaam worden geëlimineerd. Eén van de belangrijk functies van onze lever is om deze stoffen te transformeren om ze te kunnen elimineren. Met een overbelaste lever worden deze lichaamsvreemde stoffen moeilijk afgevoerd en worden opgeslagen in ons vetweefsel.

 

Te weinig beweging

Beweging is goed voor ons. Het geeft ons energie, het houdt de spieren en gewrichten soepel, het vergroot ons uithoudingsvermogen en het verbetert onze weerstand. Beweging helpt ons beschermen tegen ziekten.

Beweeg regelmatig en liefst buiten, elke dag een half uurtje flink stappen voor meer energie!

 

Te veel stress

De meeste van onze ziektes zijn te wijten aan stress.

Stress maakt je lichaam klaar om de vechten of te vluchten. Je hart gaat sneller kloppen, je ademhaling gaat snellen, je spieren spannen zich op. Er gaat op die manier meer bloed en zuurstof naar je hart en minder naar je spijsvertering.

Wanneer echter de stress te lang aanhoudt kan je lichaam niet meer herstellen, raak je overspannen. Je hormonen geraken uit balans, je immuunsysteem geraakt uitgeput, de vermoeidheid slaat toe of je wordt ziek.

Draag zorg voor je lichaam.

Luister naar je lichaam en zorg op tijd voor de juiste pauzes.

Waarom dit e-book speciaal voor jou gemaakt is?

Je voelt je fitter, minder opgeblazen en je bruist van de energie.

Het is een eenvoudig programma. Het zijn simpele bereidingen, heel puur en zonder veel ingrediënten. Een programma dat je zelf kan volgen, op je eigen ritme en met je eigen creativiteit. Je hoeft helemaal geen keukenprinses te zijn!

Met enkele energetische oefeningen voel je je lichaam in 10 dagen veranderen, er komt ruimte in je lichaam. Je huid wordt zachter, je haar gaat stralen en je spieren en gewrichten voelen soepeler. 

Waarom doe ik dit?

Ik heb de voorbije jaren verschillende zuiveringsprogramma’s gevolgd en speciaal voor jou uitgetest. 

De ervaringen en de resultaten zijn overweldigend. Geen stijve spieren bij het opstaan, fris en monter naar het werk, geen stemmingswisselingen. Elke keer opnieuw ontdekte ik nieuwe mogelijkheden, nieuwe oefeningen, meer variatie op mijn bord!

In het vernieuwde programma maken we ook gebruik van etherische oliën, hydrolaten en kruiden.

Wat anderen zeggen

Als fervente sporter, waarbij ik 4 a 5 keer per week normale loop en daarbij krachttraining doe. Weet ik wat goed is qua voeding voor mij, althans dacht ik. Het einde van vorig jaar brak ik mijn voet en ging ik van sporter naar zetelatleet. Ik kwam dan ook in een negatief spiraal terecht en ging echt aan het emo eten. Met bijkomende kilo’s jammer genoeg.

In februari kreeg ik groen licht om terug te sporten . Dat zorgde al voor een mentale boost.  Maar vaak greep ik nog naar veel suikers en kon ik geen stop zeggen. Ik verviel altijd terug in die slechte gewoontes, tot ik Edith haar oproepje zag. Ik dacht waarom niet, wat heb ik te verliezen.

En wauw geen moment spijt. In begin was het zoeken omdat ik normaal vaak en regelmatig eet. Maar al gauw was mijn lichaam gewoon om minder te eten. Mijn snoepbuien verdwenen en zelfs op momenten dat ik normaal zou emo eten, kan ik mij nu inhouden.

Ik voel me super, mijn sporten gaat goed en heb het gevoel mezelf terug te hebben gevonden. Ik eet bewust en steek niet meer zomaar dingen in mijn mond.

Ik ben zo groeit als persoon ook!

KC (VIP deelnemer)

Het heeft goed gegaan maar enorm veel hoofdpijn. Ik heb ook een goed ventje die de zaak mee ondersteunde. Nu heb ik zilvervliesrijst pas echt leren kennen.

De speltpasta heb ik ook gevonden en uitgeprobeerd. Vandaag dacht ik dat mijn maag tegen mijn rug plakt. Ik voel me enorm leeg en heb vanmorgen een kraakverse pistolet gegeten. In gewicht ben ik ook al wat verloren.

De weg naar een goede gezondheid is begonnen. Ik ga nu veel bewuster om met mijn voeding.

Bedankt voor al de tools die je gegeven hebt, die ga ik vast nog gebruiken in de toekomst.

Ik heb er al heel wat van opgestoken. 

Je bent een topper!

GL (VIP deelnemer)

Vitality & Life BV - Edith Gijsbregts

info@edithgijsbregts.be

Tel +32 477 60 76 26

Wemersweg 5 - 2960 Brecht

BE 1001.387.715

Vitality & Life kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor ongeoorloofd gebruik van etherische oliën, hydrolaten, supplementen. 

De informatie op deze site is louter informatief en vervangt niet het advies van een arts of apotheker. Raadpleeg bij ziekte of bij twijfel steeds uw behandelende geneesheer. 

Vitality & Life doet geen claims over diagnose, behandeling of genezing. Raadpleeg steeds een dokter bij twijfel.