Heb jij het gevoel dat je wordt geleefd, je komt ‘s morgens niet goed op gang, je spieren en gewrichten zijn stijf, je snakt naar de middagdutje en je slaapt slecht. Je weet dat je iets aan je voedingspatroon moet doen, dat je structuur en planning nodig hebt en toch lukt het niet. Tijd om er iets aan te doen, tijd om jezelf te verzorgen, tijd om de knop om te draaien.

Je goed voelen, meer energie en minder stress. Jij kan dit ook.

Met een plan, 10 dagen online begeleiding, 10 dagen alle aandacht voor je lichaam, voeding en geest. 10 dagen pure en onbewerkte voeding.

Wil jij meer energie, oude patronen doorbreken, je vakantiekilo's kwijt of je voorbereiden voor je vakantie, dan nodig ik je uit om kennis te maken met ons vernieuwde Reset your body - online 10 dagen programma

10 dagen pure voeding, aandacht voor je lichaam en geest.

Weg met suikercravings.

Breng rust in je lichaam, beweeg en slaap beter.

Vitality & Life BV - Edith Gijsbregts

info@edithgijsbregts.be

Tel +32 477 60 76 26

Wemersweg 5 - 2960 Brecht

BE 1001.387.715

Vitality & Life kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor ongeoorloofd gebruik van etherische oliën, hydrolaten, supplementen. 

De informatie op deze site is louter informatief en vervangt niet het advies van een arts of apotheker. Raadpleeg bij ziekte of bij twijfel steeds uw behandelende geneesheer. 

Vitality & Life doet geen claims over diagnose, behandeling of genezing. Raadpleeg steeds een dokter bij twijfel.