Meer variatie en meer vitaliteit op je bord!

Schrijf je nu in voor

de Vitality & Life Challenge

Eet 20 verschillende groenten in 10 dagen

ripe-fruits-and-vegetables

Groenten bevatten veel mineralen en vitaminen zorgen voor energie en vitaliteit.

Ik ben absoluut geen keukenprinses en ooit was eten maken voor mij iets wat werd gedaan uit noodzaak. Ik had weinig tijd of er was altijd wel iets anders dat prioriteit kreeg.  Vaak werden er klaargemaakte gerechten gekocht en werd er verder heel traditioneel gegeten, ‘s Morgens boterhammen met choco, tijdens de lunch weer boterhammen en ‘s avonds, als er tijd was om eten te maken, patatjes of pasta met groentjes en een stukje vlees, kip of vlees. Of weer gewoon boterhammen.

Telkens na een broodmaaltijd had ik een opgeblazen gevoel, gasvorming in de buik. En steeds weer zin in suiker en snoep. Er worden vandaag veel adviezen gegeven, geen brood, geen zuivel, geen vlees en noem maar op. Wat mogen we nu in feite nog eten?

Meer groenten, een gezonde portie dagelijks fruit en minder brood is voor mij de beste oplossing om met die ongemakken in mijn darmen komaf te maken. Voor mijn suikerverslaving las ik af en toe een suikervrije periode in zodat de drang naar zoetigheid toch onder controle blijft.

Een standaard oplossing is er niet omdat elke persoon verschillend is, ieder leeft in zijn of haar omgeving. Elke persoon gaat op een andere manier om met stress, wat ook vaak een weerslag heeft op ons lichaam en vooral op onze spijsvertering.

Vitality & Life geeft je gepersonaliseerd advies waarmee je aan de slag kan.

Om jou te overtuigen van meer vitaliteit en meer variatie op je bord, daag ik je uit om samen met mij de “Meer Vitaliteit op je Bord” Challenge aan te gaan.

In deze challenge ontvang je van mij:

  • Voor de start: een boodschappenlijstje (basis ingedriënten), lijst met seizoensgroeten
  • Ik deel je mijn “keuken” experimenten, zowel de geslaagde als de minder geslaagde
  • Informatie over seizoensgroenten en vergeten groenten en kruiden
  • via de Facebook groep “Vitaliteit op je bord” kan je met de mede-challengers ervaring delen

Vitality & Life challenge

Meer vitaliteit in je bord

Eet 20 verschillende groenten in 10 dagen