Experimenteren in de keuken

Vanmiddag at ik een komkommersoepje met garnalen en kikkererwten. De komkommer had ik van een vriendin gekregen, garnalen en kikkererwten heb ik meestal standaard in huis. Het was de eerste keer dat ik deze combinatie probeerde. Een voedzaam soepje, met veel eiwitten, gezonde vetten en ook wel wat koolhydraten (uit de kikkererwten). Ik experimenteer graag met voeding en vind vaak inspiratie in mijn kookboeken, foodblogs of Facebook groepen. Doordat ik niet altijd de juiste ingrediënten in huis heb, geef ik er vaak mijn eigen “toets” aan, zoals mijn “komkommer-garnaal-kikkererwten met een toefje zure room” soepje. 

Vroeger zou ik mij snel laten verleiden door een boterham met choco of een broodje met ham of kaas, geeft je vol gevoel, dit is vulling geen voeding. Je krijgt wellicht een korte energie-boost, maar een uur later snack je weer naar het volgende broodje of hapje.

Bewust eten met het nieuwe programma

Tijdens het programma “Meer energie in 7 weken”, neem ik je stap per stap mee naar een gevarieerd en bewust voedingspatroon. Tijdens de eerste week ontdek je zelf wat jouw aandachtspunten zijn, hoe het komt dat je snel een koekje, wat chips, een glas wijn of gesuikerde frisdrank neemt. De weken nadien krijg je tips en recepten voor je ontbijt, je lunch, je avondeten en hoe je gezonde tussendoortjes kan maken.

In week 5 pakken we onze slaaphygiëne aan, hoe komt het dat je wakker wordt tussen 2 en 3h, waarom slaap je minder vast dan vroeger. In week 6 ga ik je motiveren om meer te bewegen, je bent dan immers al 5 weken bezig, je bent dan wellicht fit, boordevol energie en heel bewust met voeding bezig.

Hoe verloopt het programma?

  • Je schrijft je in via onderstaande link, je ontvangt van mij een korte bevestigingsmail waardoor je op een mailinglijst wordt gezet (je wordt doorgestuurd naar een betaalpagina waar je via bancontact of creditcard kan betalen).
  • Je ontvangt 3 mails per week met tips over voeding, uitleg over ons lichaam, onze spijsvertering, onze hormonen, hoe en waarom we ons soms eens een keertje laten gaan.
  • Je ontvangt ook een vragenlijst voor een gezondheidscheck en een persoonlijk aandachtsplan, waarmee je meer gericht je voeding kan kiezen
  • Ik deel ook een aantal van mijn recepten, eigen inspiratie of uit mijn stapels kookboeken
  • Je mag mij altijd mailen, bellen, sms’n. Ik antwoord meestal binnen de 24h
  • Je kan ten allen tijden inschrijven, het programma blijft actief tot het einde van het jaar. In he voorjaar van 2019 komt er een lente-versie aan.

Wil je voorgoed komaf maken van je suikerverslaving, van die kleine ongemakken, die maar niet willen verdwijnen, heb je alle diëten al geprobeerd en lukt afvallen niet of niet meer! Wil je toch genieten van lekker eten zonder dat je calorieën moet tellen.

Schrijf je dan HIER in voor het “Meer energie in 7 weken programma”.

Nog tot eind oktober krijg je 1u gratis coaching (voedingsadvies of een sessie reflexologie) tijdens jouw traject.

Hoe zorg jij voor volgende variatie op je bord? Zorg jij voor genoeg vitaliteit op je bord?

Laat me weten hoe ik jou kan helpen.

Edith