Je stress level is vrij hoog en je hebt het gevoel dat je niet alle ballen in de lucht kan houden.

Je hebt al heel wat stappen gemaakt en je ben klaar voor het volgende niveau.

Ik wijs jou de weg en geef je tips om anders met je stressoren om te gaan.

 

5 tips die jou meer energie geven

 

1) Noteer je energiegevers

Waar haal jij energie uit, iets wat jou gelukkig maakt. Een mooie boeket, een lachend kind, een goed boek of gewoon de vogels die fluiten. Geniet ook van de kleine dingen.

 

2) Ga voor pure en natuurlijke voeding

Vermijd geraffineerde producten en bereidde maaltijden. Ga voor pure en natuurlijke voeding. Vermijd suikers, alcohol en frisdrank, die maken je loom en moe

 

3) Beweeg minstens 20 minuten per dag

Bewegen zorg voor extra energie. Start met 5 minuten per dag en bouw op naar 20 minuten per dag. Ga niet ineens een marathon lopen, maak een stevige wandeling. 

 

4) Ja zeggen is NEE zeggen tegen jezelf

Plan een reflectiemomentje in en stel jezelf de vraag wanneer of tegen wie je JA hebt gezegd, terwijl je eigenlijk NEE wou zeggen 

 

5) Wees dankbaar

Zoek of koop een mooi boekje, een journal en schrijf dagelijks minstens 3 zaken waarvoor je dankbaar bent. 

 

Tijd om jezelf te verzorgen, tijd voor een reset.

Ik heb voor jou de oplossing!

Naar goede gewoonte organiseer ik in April een 10 dagen reset kuur waarbij voeding, beweging en mindset centraal staan.

Tijd voor actie!

Tijd om je lichaam wat meer aandacht te geven en je lichaam te ontdoen van alle toxische stoffen die zich hebben opgebouwd in je lichaam! Je lichaam mentaal, fysiek en emotioneel zuiveren. Op die manier gaan we volle moed de zomer in!

Tijdens de lente moeten de organen zichzelf verzorgen, we moeten de bloedcirculatie bevorderen en er ook voor zorgen dat de toxische stiffen die we tijdens de winter hebben opgebouwd op een natuurlijke manier worden afgevoerd.

De natuur geeft ons in dit seizoen de kracht om ons te zuiveren, alles wat er in de lente groeit en naar boven komt is nodig om te zuiveren, denk maar aan frisgroene brandneteltopjes, viooltjes, daslook, zevenblad! De jonge blaadjes hebben een heldergroene kleur en bevatten veel chlorofyl. Net wat we nodig hebben om de toxische stoffen in ons lichaam af te voeren.

Medicatie en additieven in de voeding

Restanten van medicatie en chemische additieven in onze voeding moeten door ons lichaam worden geëlimineerd. Eén van de belangrijk functies van onze lever is om deze stoffen te transformeren om ze te kunnen elimineren. Met een overbelaste lever worden deze lichaamsvreemde stoffen moeilijk afgevoerd en worden opgeslagen in ons vetweefsel.

 

Te weinig beweging

Beweging is goed voor ons. Het geeft ons energie, het houdt de spieren en gewrichten soepel, het vergroot ons uithoudingsvermogen en het verbetert onze weerstand. Beweging helpt ons beschermen tegen ziekten.

Beweeg regelmatig en liefst buiten, elke dag een half uurtje flink stappen voor meer energie!

 

Te veel stress

De meeste van onze ziektes zijn te wijten aan stress.

Stress maakt je lichaam klaar om de vechten of te vluchten. Je hart gaat sneller kloppen, je ademhaling gaat snellen, je spieren spannen zich op. Er gaat op die manier meer bloed en zuurstof naar je hart en minder naar je spijsvertering.

Wanneer echter de stress te lang aanhoudt kan je lichaam niet meer herstellen, raak je overspannen. Je hormonen geraken uit balans, je immuunsysteem geraakt uitgeput, de vermoeidheid slaat toe of je wordt ziek.

Draag zorg voor je lichaam.

Luister naar je lichaam en zorg op tijd voor de juiste pauzes.

Waarom dit programma speciaal voor jou gemaakt is?

Je voelt je fitter, minder opgeblazen en je bruist van de energie.

Het is een eenvoudig programma. Het zijn simpele bereidingen, heel puur en zonder veel ingrediënten. Een programma dat je zelf kan volgen, op je eigen ritme en met je eigen creativiteit. Je hoeft helemaal geen keukenprinses te zijn!

Met enkele energetische oefeningen voel je je lichaam in 10 dagen veranderen, er komt ruimte in je lichaam. Je huid wordt zachter, je haar gaat stralen en je spieren en gewrichten voelen soepeler.

Je start met het programma wanneer het voor JOU past!

Waarom doe ik dit?

Ik heb de voorbije jaren verschillende zuiveringsprogramma’s gevolgd en speciaal voor jou uitgetest. 

De ervaringen en de resultaten zijn overweldigend. Geen stijve spieren bij het opstaan, fris en monter naar het werk, geen stemmingswisselingen. Elke keer opnieuw ontdekte ik nieuwe mogelijkheden, nieuwe oefeningen, meer variatie op mijn bord!

In het vernieuwde programma maken we ook gebruik van etherische oliën, hydrolaten en kruiden.

Vitality & Life BV - Edith Gijsbregts

info@edithgijsbregts.be

Tel +32 477 60 76 26

Wemersweg 5 - 2960 Brecht

BE 1001.387.715

Vitality & Life kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor ongeoorloofd gebruik van etherische oliën, hydrolaten, supplementen. 

De informatie op deze site is louter informatief en vervangt niet het advies van een arts of apotheker. Raadpleeg bij ziekte of bij twijfel steeds uw behandelende geneesheer. 

Vitality & Life doet geen claims over diagnose, behandeling of genezing. Raadpleeg steeds een dokter bij twijfel.