Vitality & Life herfst

Geniet jij ook zo van een heerlijke wandeling in het bos?

De geuren en kleuren zorgen voor licht, ruimte en verademing. De herfst is ook een periode om ons zomerlichaam klaar te maken voor de winter. In deze periode van het jaar besteden we extra aandacht aan onze longen en aan de dikke darm.

Etherische oliën kunnen hierbij voor de nodige ondersteuning zorgen. Sparren en dennen, citroenmirte, spijklavendel, ravintsara, cajeput.

Om beter bestand te zijn tegen de koude, om uw weerstand te verhogen is het belangrijk om scherpe groenten zoals rammenas, radijs, raapjes en ui te eten. Kaneel, curcuma, laurier, peper, steranijs, kruidnagel, kardemom zorgen voor een verwarmd effect in uw gerechten en dranken.

Tijdens de geur avond op 10 november geef ik je meer uitleg geef over de toepassingen van deze oliën en kruiden. Tevens kan je kennismaken met de hydrolaten van Oshadi.

Waar: Wemersweg 5, 2960 Brecht
Tijdstip: 20.00 h – 22.00 h

Deelname aan de avond is gratis, maar inschrijving is verplicht aangezien het aantal plaatsen beperkt is. Inschrijving via onderstaande link.

Noteer alvast donderdag 15 december voor de winter open geur avond, met speciale aandacht voor de feestdagen (cadeautips).

Heb je een specifieke vraag en kan je niet aanwezig zijn op de open geur avonden, maak dan even een afspraak alvorens je je aankoop doet, dan maak ik tijd voor gepast advies.

Schrijf je in voor de open geur avond van 10 november!