2016 was een boeiend jaar vol met nieuwe inzichten en kennis, specialisatie zenuwreflexologie, orthomoleculaire therapie, verdieping in de aromatherapie en aroma-reflexologie samen met Annemie van Vitalità.

Nieuwe geuren, kamersprays en massageoliën kregen extra aandacht tijdens de open geur dag in April. Op de open ring bedrijven dag leerde ik veel nieuwe mensen kennen en kwam ik oude bekenden tegen en ik genoot van jullie talrijke aanwezigheid tijdens de Open Monumentendag bij Invitare.
In november zijn we gestart met de maandelijkse open geur en thema avonden.

Herbs & Life werd omgedoopt tot Vitality & Life, waarbij de nadruk ligt op vitaliteit, meer energie. Naast aromatherapie, voedingsadvies en reflexologie kan je bij ons ook terecht voor levensstijl-, voedingsadvies alsook loopbaancoaching.

De open geur avonden “Lente” en “Zomer” worden uitgebreid met thema avonden rond gezonde slaap, je hormonen in balans en gezonde voeding.

Maart en April staan in het teken van gezonde voeding. Wil je je winter lichaam klaar maken voor de zomer, schrijf je dan in voor de “lente”-groentenchallenge die start op 1 maart of doe mee met de voorjaarszuivering in April.

Ik kijk er naar uit om jou dit jaar  weer online of in real life te ontmoeten.

Ik wens je alvast een fijn 2017 en dat al jou dromen in vervulling mogen gaan.