Een pauze, even tot rust komen, herbronnen of gewoon even niks doen. Iedereen heeft er wel eens behoefte aan. We zijn altijd maar gewoon om door te gaan, een overvolle agenda, nog gauw even een telefoontje doen of sms’je sturen, dat extra afspraakje kan er nog wel even bij alsof een dag meer dan 24u heeft. We gunnen onszelf amper een beetje rust, het gevolg is dat ons brein op volle toeren draait en dat we ons amper nog ontspannen.

Herken je dat?

img_20160911_102500Augustus was een drukke maand bij Vitality & Life. De Open Ring Bedrijvendag in Brecht eind augustus en de Open Monumenten dag bij Invitare op 11 september, waar ik veel fijne mensen mocht ontmoeten,  een mooie gelegenheid om de activiteiten van Vitality & Life te presenteren.  Je kon er kennismaken met de hemelse geuren van Oshadhi en vooral met aroma-reflexologie, een mooie synergie van aromatherapie en reflexologie.

De afgelopen week hebben we een beetje rust genomen, een speciale verjaardag en een bezoekje aan Maison d’Anvers. Valréas, genieten van het lekkere eten met een glaasje rosé. Lange img_20160913_162335wandelingen tussen de wijngaarden, picknicken aan een riviertje, olijfolie proeven bij de lokale olijfolie-boeren en een bezoekje aan de distillerie.img_20160915_151958
Die jaarlijkse break, die helaas dit jaar in het najaar was gepland en waardoor de lavendel reeds geoogst was, werkt inspirerend en de batterijen worden weer even opgeladen.

Nieuwe plannen worden gesmeed, de laatste voorbereidingen worden afgewerkt voor de NVBR – Reflexologie dag waar je kan kennismaken met Aroma-Reflexologie.

img_20160823_125309-1Noteer alvast volgende activiteiten voor het najaar:

  • aroma-reflexologie info-moment
  • open geur dag
  • natuurlijke cosmetica

Schrijf je in voor de Vitality & Life nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten.

Tot gauw,

Edith