Hoe omgaan met emoties,

angsten, spanningen

Hoe emoties je leven kunnen beïnvloeden

Als voeding, stress- en burn-out coaching, maar evengoed tijdens mijn sessies voetreflexologie komen angsten, emoties en spanningen ter sprake. Zeker in tijden van onzekerheid of ziekte is het belangrijk dat je emoties en je angsten onder controle hebt.

Een aantal jaren geleden kreeg ik de diagnose borstkanker, ik geloofde het niet, ik rebelleerde, ik dacht dat ze het mis hadden, veel angsten, slapeloze nachten, veel tranen heb ik gelaten. Maar vandaag ben ik dankbaar dat ik dit heb meegemaakt. Het maakt je leven rijker, je schenkt meer aandacht aan de kleine dingen. Het heeft er ook voor gezorgd dat alle puzzelstukjes bij Vitality & Life in mekaar passen.

Stress, voeding, beweging, emoties zijn één geheel en dat maakt het ook uniek.

Laat je niet leiden door je angsten, angst zorgt ervoor dat je lichaam in een fight-flight modus gaat waardoor je lichaam meer cortisol gaat aanmaken. 

Cortisol put je uit, je slaapt minder goed, je gaat piekeren. Leef in het hier en nu, wees creatief, start een dankbaarheidsboekje en schrijf dagelijks op waarvoor je dankbaar voor bent. Op die manier geef je positieve signalen naar je lichaam.

Afspraak in de praktijk of online op

Dinsdag 14.00h – 20.00h

Woensdag 18.00h – 20.00h

Donderdag en vrijdag van 09.00h – 17.00h

 

Vitality & Life BV - Edith Gijsbregts

info@edithgijsbregts.be

Tel +32 477 60 76 26

Wemersweg 5 - 2960 Brecht

BE 1001.387.715

Vitality & Life kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor ongeoorloofd gebruik van etherische oliën, hydrolaten, supplementen. 

De informatie op deze site is louter informatief en vervangt niet het advies van een arts of apotheker. Raadpleeg bij ziekte of bij twijfel steeds uw behandelende geneesheer. 

Vitality & Life doet geen claims over diagnose, behandeling of genezing. Raadpleeg steeds een dokter bij twijfel.