10 dagen reset van je lichaam

Wist je dat je cellen in je darmen zich elke 7 dagen vernieuwen, dat je lever er meer dan een jaar over doet om de cellen te vernieuwen, dat onze spijsvertering begint in onze mond, dat onze darmen het grootste contactorgaan is met de buitenwereld, dat je buitenkant een weerspiegeling is van je binnenkant.

We weten allemaal wel wat goed is voor ons, maar waarom besteden we er dan zo weinig aandacht aan. Jij bent als trouwe lezer van mijn website wellicht bewust met je lichaam en met je voeding bezig, maar wat met die andere 95% van de bevolking. Help mij even om hen ook mee te overtuigen.

Enkele maanden geleden lanceerde ik, naar oude gewoonte, mijn nieuwe versie van de herfstkuur. Ik had meer dan 20 inschrijvingen en de reacties van de deelnemers waren overweldigend. 10 dagen pure voeding en aandacht voor je lichaam. En omdat een reset van 10 dagen zo’n deugd doet heb ik beslist om het 4 keer per jaar te doen, met telkens aandacht voor de groenten van het seizoen.

Elke seizoen heeft zijn specifieke groenten, de natuur vertelt ons wat wij nodig hebben. Volgens de 5 elementenleer zorgen de kracht voor de winter voor koude en water. Alle energie is teruggetrokken in de aarde. De natuur slaapt, de aarde wordt bedekt met een laagje sneeuw, diep in de aarde vormen zich al nieuwe kiempjes, nieuwe ideetjes die binnenkort het licht gaan zien.

Ook jij kan hier je lichaam op voorbereiden, je lichaam op een bewuste manier voeden, luisteren naar je lichaam, je emoties toelaten.

Na de feestdagen is het een ideaal moment om je lichaam aandacht te geven, even terug naar het pure van voeding, misschien wil je een paar kilootje kwijt of wil je terug goed slapen.

Start dan met de 10 dagen reset kuur. Inschrijven kan via onderstaande link.