Waarom een winterkuur?

We zitten veel binnen, onze omgeving is niet helemaal zuiver. We worden dagelijks blootgesteld aan uitlaatgassen, pesticiden, additieven en schadelijke stoffen in onze voeding, maar ook in onze cosmetica en schoonmaakmiddelen.

Je lichaam heeft een aantal buffer systemen en kan van nature al een heel groot deel van de toxische stoffen elimineren, maar het probleem is dat het soms te veel is.

Van zodra ons lichaam niet meer voldoende in staat is om de toxische stoffen uit je lichaam te verwijderen, blijven ze in de bloedbaan zitten, waardoor ze disbalansen en schade kunnen veroorzaken.

De toxische stoffen worden opgeslagen in onze organen en weefsels en vooral in de vetcellen. Afhankelijk van de soorten gifstoffen die in het lichaam zijn opgeslagen kunnen we vervolgens allerlei verschillende chronische en degeneratieve aandoeningen krijgen.

Ons zuiveringsprogramma met pure voeding ondersteunt het natuurlijke reinigingsproces van het lichaam, zodat die beter in staat zal zijn de gifstoffen te verwijderen uit je bloedbaan, weefsels, organen en vetcellen en die een gevaar kunnen vormen voor de gezondheid.