Moederdag actie 10% korting

ENKEL op de synergiën in voorraad

 

 

Synergiën zijn samenstellingen van etherische oliën die speciaal zijn gemaakt voor hun therapeutische doeleinden. De synergiën versterken de trillingen en de werking van de oliën door het samengaan van verschillende oliën. Krachten worden gebundeld en deze krachten hebben een enorme werking op het menselijk lichaam en geest.

Synergiën zijn niet alleen sfeermakers, het moet een mooie blend zijn er moet harmonie te vinden zijn in de samenstelling. We gebruiken de synergiën niet alleen in de verdamper.

 

Changing Women

Samenstelling: zoete venkelzaad, citroenverbena, scharlei

Changing Women wordt vaak geassocieerd met de menopauze of met de maandelijkse vrouwelijke klachten. De olie heeft een ontkrampende werking, voel je je niet goed in je vel, ervaar je problemen met de hormonen. Verwerkt in een massageolie of bodymelk doet deze olie wonden.

Scharlei is een zwaardere olie, maar heeft een zeer ontspannende werking. Citroenverbena zorgt voor een frisse toets door het hoge gehalte aan citral. Citral is een aldehyde die zorgt voor ontspanning. Aldehyden hebben een zeer sterke geur en komen vaak heel uitgesproken naar boven. Venkel heeft een zoete prettige geur, bevat veel limoneen en een hoog gehalte aan ethers, wat uitgesproken werkzaam is voor het zenuwstelstel. Scharlei is zeer zwaar en blijft heel lang hangen, een subtiele olie waar je best niet te veel van gebruikt.

Agni

Samenstelling: komijn, venkel, anijs, koriander

Een uitgesproken samenstelling om de spijsvertering op gang te trekken. Deze samenstelling kan worden ingeademd, maar kan evengoed worden ingenomen, vooral om het vuur van de spijsverteringen te stimuleren.

Avondrust

Samenstelling: lavendel, mandarijn, mirre, ylang ylang

Een zachte warme synergie, brengt emoties tot rust. Een fijne gezellige, sfeermaker die rust brengt zowel voor volwassenen als voor kinderen. Ideaal om in de verdamper te doen of op een tissue naast het bed. (Niet in bad omdat het citrusgehalte te hoog is)

Balancing – Moederdag actie -10%

Samenstelling: mandarijn, roosgeranium, sinaasappel, wierookhars, mirre

De combinatie citrus, roos met wierookhars zorgt voor extra trillingen voor mensen die vooral in het hoofd zeer actief zijn. In een massageolie bij een lichaamsmassage om het denken te verbinden met de onderbuik. Heel efficient bij rationele mensen. De olie heeft ook een verkoelend effect naar volwassenen toe. Ook bij vrouwen waar de baarmoeder is weggenomen. Energetisch op de baarmoeder werken, energetisch is de baarmoeder nog steeds aanwezig. Vinden we ook terug in de kamersprays.

Bergwoud – Moederdag actie -10%

Samenstelling: balsemspar, douglasspar, zilverspar, hemlockspar, siberische spar

Een echte sparrenolie, je waant je als het ware in een dennenbos. Werkt heel goed in de verdamper en is een zuiverende olie voor de ziekenkamer.

Clear mind

Samenstelling: zilverspar, zoete sinaasappel, limoen, citroenverbena.

Meer dan alleen maar ophelderen, zowel bij volwassenen als kinderen, helpt goed om in te slapen, voor mensen die piekeren, masseer het 3e oog  (klein veegje) en zorg voor rust vanuit de chakra, stimuleer via een veegje op de voeten (zone hypofyse) de hypofyse.

Concentratie

Samenstelling: Zoete sinaasapel, ho-hout, basilicum, rozemarijn CT cineol

Een mooie zachte synergie die speciaal geselecteerd is om de gedachten rust te geven. De opbeurende werking van basilicum en rozemarijn in combinatie met de citrusgeur zorgt er voor dat gedachten rust geven en de concentratie te verbeteren.

Comfort (stress relief)

Samenstelling: lavendel, bittere sinaasappel, sandelhout, ravintsara

De combinatie lavendel/ravintsara geeft deze synergie een uitgesproken ontspannende werking. Deze synergie heeft een antivirale en een ontspannende werking. In een massageolie zorgt deze samenstelling voor het openmaken van de tussenribspieren. De olie geeft ruimte en men kan beter ademen. Zorgt voor comfort en ontspanning. Comfort zorgt er voor dat stress en spanning geleidelijk aan worden afgebouwd. (laag per laag)

Feel safe

Samenstelling: roomse kamille, rose absolue, bergamot

Een zachte, maar frisse, bloemige geur met een vleugje citrus. De olie heeft een sterk ontkrampende, rustgevende en kalmerende werking. Gebruik de olie als ondersteuning bij een goede slaaphygiëne en vermijd piekeren bij het slapengaan. Ook zeer geschikt bij kinderen.

Femina Moederdag actie -10%

Samenstelling: scharlei, roos abs, bergamotmunt, engelwortel

Scharlei en engelwortel staan weer bekend voor de hormonale werken, maar de olie roept aan naar intuïtie maar met aarding, als parfum, ook hormonaal. Bergamotmunt maakt de olie iets pittiger. Engelwortel is aards opbouwend, de plant is zeer sterk bepaald door het element aarde. De combinatie met roos en bergamotmunt maakt dat deze olie die naar binnen gaat, die oproept naar intuïtie. Engelwortel is zeer geschikt voor mensen die vast grond onder de voeten nodig hebben en meer bij de realiteit betrokken moeten raken.

Gloedrood (topper) Moederdag actie -10%

Samenstelling: zoete sinaasappel, wierookhars, balsemspar, mirre

warme, originele geur, sfeermaker, aangenaam in massageolie, ontspannend effect, luchtzuiverend, combinatie van harsen met citrusoliën.

Harmonie

Samenstelling: lavendin, mandarijn, roosgeranium

Mooi om te verdampen of in een spray, lucht parfum, sfeermaker, bijna iedereen houdt hiervan.

Kinderdromen (topper bij kinderen) Moederdag actie -10%

Samenstelling: Mandarijn, Eucalyptus radiata, Sweet Lavendin, Ravinsara

Een top-synergie die heel geliefd is bij kinderen, de zoete geur van manadarijn in combinatie met frisse geuren van eucalyptus en ravinsara, werkend verhelderend bij vermoeidheid, depressie en kunnen worden ingezet bij slaapproblemen. Het hoge cineol-gehalte zorgt voor ruimte in de borstkas.

Meditatie

Samenstelling: Mirre, Wierookhars, Sandelhout, Cabreuva

Een spirituele synergie die je warmte, rust en ontspanning geeft. De zoete, kruidige geur van mirre samen met wierook en sandelhout werkt kalmerend, pijnverdovend en is zeer sterk ontstekingswereld.

Me-time

Samenstelling: Vanille, Cassia, Patchouli, Mimosa, Bergamot

Een zoete en licht kruidige geur met een vleugje citrus bezit een kalmerende werking, verwarmende kwaliteiten en verlicht spanningen als boosheid en geïrriteerdheid.

Orangerie

Samenstelling: Sinaas, Bergamot, Mandarijn, Citroen

Mooie combinatie met citrusoliën, zorgen voor een oppepper en verfrissen de ruimte. Stimuleren lichaam en geest en bevorderen de concentratie.

Petit Prince

Samenstelling: Bulgaarse roos, Pompelmoes, Zoete Sinaasappel, Lavendel Hoogland

Een synergie van vriendschap blijdschap, door het alleen maar te ruiken wordt het al opgenomen in het bloed, de combinatie met de Bulgaarse roos maakt deze synergie heel sterk.

Plexus Solaris (tester)

Samenstelling: Petitgrain Bergamot, Citroenverbena, Ho-blad, Zoete Sinaas

Verzacht spanning in de bovenbuik organen, onmiddelijk voelbaar op de maag (tension relief), breng de olie puur aan op de zonnevlecht, haal die knoop uiteen en werk dan opbouwend vanuit je centrum. Bij onmacht en problemen met al je talenten. Om alles te ontwarren. Raak de plexus solaris aan bij het slapengaan. Zonnevlecht masseren bij voetenbehandeling.

Queen of roses

Samenstelling: Turkse roos, Roosgeranium, Palmarosa, wierookhars

De kracht van de roos en combinatie met de spirituele geur van wierookhars maakt dat deze synergie een krachtige werking heeft op ons centraal zenuwstelsel. Brengt rust en ontspanning.

Queen of sheba

Samenstelling: Wierookhars, Mirre, Atlasceder, Cypres

Spirituele synergie die vooral bij meditatie kan worden ingezet en toch niet zo zeer een aardende werking heeft.

Relax

Samenstelling: Mandarijn, eucalyptus radiata, lavendel matherone, petitgrain bigarde.

Een mooie zachte synergie die na een stresserende dag enorm relaxerend en kalmerend werkt. De olie brengt ontspanning en rust na het werk of voor het slapen gaan. De combinatie citrus en lavendel zorgt er voor dat spanningen gemakkelijk worden afgebouwd.

Tonic Fresh

Samenstelling: Balsemspar, Mirte, Ravintsara

Een frisse, blije synergie met een kalmerende werking op de luchtwegen en het zenuwstelsel.

Veerkracht

Samenstelling: Pompelmoes, limoen, bergamot, wilde kamille

Citrusoliën geven je meer veerkracht, bevorderen de concentratie en geven ook rust aan het lichaam. De combinatie met de wilde kamille zorgt ervoor dat wat vastzit terug kan stromen.

Vitaliteit

Samenstelling: bergamotmunt, roosgeranium, bergamot

Zeer mooie samenstelling om te gebruiken in een massageolie. Roosgeranium krijgt een extra push van de bergamotmunt. Deze olie zorgt voor een ware opkikker.

Vrede (deep peace)

Samenstelling: lavendel haute provence, bergamot, sandelhout, rozenhout

De kwaliteit van lavendel wordt versterkt door het hout, ontladen van het hart, zeer werkzame ontspanner, slapen, situaties kunnen loslaten. Te gebruik op polsen, een druppel op je kleding, in massage olie of in de verdamper.

Vrij Ademen Moederdag actie -10%

Samenstelling: mirte, spijklavendel, eurcalyptus, hyssop decumbens

Vrij ademen, een mooie omschrijving voor deze luchtwegen synergie. Mirte is een zachte olie voor de luchtwegen en is ook zeer werkzaam bij kinderen. Eucalyptus en hyssop zijn topper voor de luchtwegen (hyssop) om te inhaleren, puffen

Happiness Moederdag actie -10%

Samenstelling:

Een mooie zomerolie, waarbij de citrussen zorgen voor een sensuele toets. Goed voor de frisheid van de zomer. Maar in donkere dagen kan deze olie voor frisheid zorgen. Dus afhankelijk van de toepassing kan deze olie zowel in de winter als in de zomer worden gebruikt.

Terra

Samenstelling: Amyris, Ho-hout, Sandelhout, Atlas Ceder, …

Een mooie synergie om te aarden, er zit een beetje jasmijn in. Het zet u bij mekaar en vaak hebben we dat nodig, deze olie mag je puur op de huid gebruiken. Een veegje op de thymus klier, te gebruiken in voetbaden. Vaak schrikken mensen eerst van de geur, maar het is verassend hoe geliefd de geur is na verloop van tijd. We leven te vaak vanuit het hoofd vandaar onze eerste reactie, als we de geur toelaten, kunnen we deze perfect laten inwerken en heeft deze een kalmerende werking. Heel laag doseren, de geur blijft lang hangen.  Mooie en super synergie bij meditatie.

Sweet repose

Samenstelling: nardus (jatamansi,) petitgrain Birgarde, Turkse roos

Deze olie of synergie is één van de meest sederende oliën binnen het Oshadhi synergie gamma. Belangrijk is dat deze olie juist wordt gedoseerd en dat we de spanning van ons laten afglijden. Laat alles wat er rondom u gebeurt voor wat het is en laat de spanning wegvloeiden.

Himalaya

Samenstelling: himalaya ceder, nardus (jatamansi), franincense

Een zeer aardende olie, werkt diep relaxend (ook in bad) door de wintergreen minder geschikt voor het slapen, maar wel een uiterst rustgevende olie.

Verborgen hart

Samenstelling: strobloem, kardemom, blauwe kamille, lavendin

Een subtiele maar toch diep inwerkende olie. Met verborgen hart, geven we aandacht voor het hart, maar ook voor onze emoties, oude kwetsuren die nog steeds het hart pijnigen. Een parfum met een warm boeket. Het is fris, zoet, licht bloemig en kruidig met een exotische ondertoon.

Kardemom zorgt voor ruimte in het borstgebied, de olie verwarmt het lichaam en is weldadig in tijden van koude. De olie werkt verfrissend en versterkend en geeft de ruimte die nodig is om vreugde te beleven.

Strobloem is binnen de aromatherapie een super remedie die blauwe plekken geneest. Een blauwe plek is pijnlijk bij aanraking, is gezwollen en hard. Ook emoties kunnen bitter en als blauwe plekken voelen. In deze synergie maakt strobloem je vrij van oude, vast geklonterde emotionele pijn. Samen met kardemon, blauwe kamille en lavendin brengt deze synergie ontspanning en stroming in wat vast zit. Je kan hierdoor de ruimte nemen om volop te genieten.

Verborgen hart ondersteunt je om niet in de verbittering te blijven hangen. Geuren en trillingen, delicaat en broos. Om een optimaal resultaat te ervaren gebruik je de olie best een week lang. 

Deze synergie schept een verwarmende en omhullende sfeer voor het kwetsbare in ons.

Synergiën kan je op dezelfde manier gebruiken als de traditionele etherische oliën. 

  • Verdampen.
  • Een tweetal druppels op een zakdoekje, overdag aan ruiken of als geurbegeleider bij het slapen.
  • Een druppel op de pols of op het hart.
  • Gebruikt als parfum: een druppel oplossen in enkele druppels jojobaolie.

Synergiën kunnen worden besteld via:

  • mail: info@edithgijsbregts.be
  • tel: 0477 60 76 26