Welkom 2021

Wij hebben 2020 in alle rust afgesloten, in feite niet veel anders dan andere jaren, wel met gemengde gevoelens. Een kort overzichtje.

2020 beloofde een heel mooi en veelbelovend jaar te worden. Ik had veel plannen en dromen, we planden een reisje naar warmere oorden en ik zou in september een marathon lopen. Die marathon is een persoonlijke uitdaging, vooral omdat het 3.5 jaar na mijn borstkanker operatie was. Ik was er klaar voor. In februari kwamen dan de berichten over een virus, een gevaarlijk virus. België bleef niet gespaard van het virus. Onze reis werd geannuleerd en in maart ging heel het land in lockdown. Ik was verplicht om mijn praktijk te sluiten. Het land ging op slot en we mochten ons “kot” niet meer uit. 

Op zo’n moment zoek je naar mogelijkheden en dus startte ik met online coaching, volgde ik massa’s webinars en leerde ik ook Lets Goos kennen. In april mocht ik Silke begeleiden bij haar stage, dit was een hele uitdaging, omdat we niet fysiek bij mekaar mochten komen. Een online-stage opdracht was dus blijkbaar ook mogelijk. 

In juni mocht ik dan terug starten met voetreflexologie, een hele drukke periode. De zomervakantie was inmiddels begonnen en mijn trainingen voor de marathon werden ook intensiever, tot in augustus het bericht kwam dat de marathon wellicht niet zou doorgaan. Ik had er zo naar uit gekeken, ik was er klaar voor en ik ben wel iemand die een doel nodig heeft om er echt voor te gaan. Mijn trainingen verliepen minder vlot, maar doordat mijn zoon zijn eerste marathon zou lopen bleef ik nog volhouden. Uiteindelijk werd het een virtuele marathon op de dag van de wedstrijd en ben ik echt wel supercontent dat ik dat heb gedaan. Het verslag van de marathon kan je HIER lezen.

Helaas stegen de besmettingen en eind oktober moesten we de deuren terug sluiten en in plaats van massa’s webinars te volgen ben ik meer gaan werken aan de inhoud. 

 

Wil ik 2020 snel vergeten?

Nee, absoluut niet. Er waren hoogtes en laagtes en we hebben vooral meer bewust geleefd, minder drukte, minder sociale verplichtingen, eens rustig genieten van je eigen tuin en omgeving. Tijd maken om ook te werken aan de toekomst en bouwen aan een visie en missie. Ik hoop echt dat wij allemaal de mooie dingen van 2020 blijven onthouden.

 

Wat gaat 2021 brengen?

Ik heb geen glazen bol, dus ik weet het niet.

2021 wordt wel het jaar van veerkracht, weerbaarheid, welzijn.

Mijn missie is om jou te begeleiden naar meer positiviteit, meer energie, een gezonde voeding- en levensstijl. Want het is meer dan ooit belangrijk om af en toe rust te nemen, je lichaam tijd te geven om te herstellen, je lichaam te voorzien van de juiste bouwstoffen, de juiste voeding.

Het “2021 boost je energie” programma gaat dan ook over veerkracht, welzijn, gevarieerde en gezonde voeding, hoe je omgaat met stress en spanningen, hoe je zorgt voor een goede nachtrust, hoe je een goede planning maakt, hoe je je doel kan realiseren.

Daarnaast wil ik ook jou meer bewust maken het cyclische van de natuur, de seizoenen, je bioritme.  

Happy 2021.

Edith