Hoe staat het met jouw gezondheid

Ik werk al geruime tijd met ESP – epigenetic profiler waarbij een foto wordt gemaakt van jouw huidige gezondheidsprofiel. Met deze test zijn we in staat om gerichter voedingsadvies te geven en gevoeligheden in jouw voedingspatroon aan te pakken.  

 Zo krijg je een indicatie van wat jouw lichaam nodig heeft en hoe je kan voorkomen dat je ziek wordt. Je ontvangt vervolgens een volledige voedingstherapieplan inclusief advies rond aromatherapie en bachbloesems.

Het ESP-gezondheidsconcept werd ontwikkeld door Dr. Annik Mollen. In haar ontwikkelingen baseert zij zich steeds op de laatste wetenschappelijke inzichten en innovatieve diagnostische methoden.

Vitality & Life streeft ernaar om jou de mogelijkheid te bieden op een gezonder leven. Elke klacht, aandoening of ziekte ontstaat omwille van een specifieke combinatie van belastende en verstorende factoren.

Je ontvangt tevens aanbevelingen i.v.m. supplementen, advies betreffende ondersteunende, complementaire therapieën en voedingsadvies die kunnen bijdragen tot het behoud van een optimale gezondheid of het herstel bij klachten of ziekte.

Bio-energetisch resonantie-onderzoek op DNA-niveau Onze cellen hebben een intern geheugen. Ze weten welke taken ze moeten uitvoeren en wat ze daarvoor nodig hebben. Voer aan wat je cellen nodig hebben, vermijd storende elementen en respecteer het natuurlijke biofysische evenwicht in de omgeving van de cellen. Dr. Annik Mollen

Link: http://www.espscan.com/index.html

Dr. Annik Mollen is dokter in de genees-, heel- en verloskunde (Universiteit Antwerpen). Ze ontwikkelde een eigen onderzoeksprogramma dat afwijkingen in het biofysische evenwicht bij een patiënt/persoon aangeeft, de oorzaak van het onevenwicht opspoort en gericht advies geeft om het evenwicht te herstellen.

Hoe verloopt de test?

De epigenetic scan profiler is een vingerprintscan die aangeeft in welk opzicht uw gezondheidstoestand afwijkt van zijn maximale potentieDe scan neemt slechts enkele minuten in beslag. 

De analyse geeft een idee over volgende aandachtspunten :

  • Welke bouwstenen ontbreken er om het lichaam optimaal te laten functioneren?
  • Is er een verstoring in het celmilieu (zuur-base, oxidatie-reductie, vocht- en elektrolyten, 
polariteit)?
  • Welke weefsels ondervinden daar het meeste hinder van? 
  • Is er een verstoring in de celcommunicatie op energetisch niveau? 
  • Zijn er factoren en/of omgevingsinvloeden die de celstofwisseling belasten? 

De ESP-gezondheidstest geeft aan welke stoornis de hoogste prioriteit heeft. Het geeft ook weer welke supplementen kunnen bijdragen tot een verbetering of herstel van de gezondheidstoestand. 

Na een volledige scan en opvolging heb je de mogelijkheid om opnieuw een volledige scan te laten uitvoeren of een focus-scan waarbij 1 bepaalde klacht, orgaan of weefsel wordt bekeken.

Samen bekijken we de resultaten op basis van uw levenswijze.  Aan de hand van deze resultaten stellen we een gepersonaliseerd voeding- en levensstijlplan op, adviseren we supplementen of bijkomende therapieën.

Door uw klachten ernstig te nemen voorkomen we ziekten of chronische aandoeningen.