Aftellen naar 2019

Nog enkele uren voor we 2018 achter ons laten, het was een mooi jaar, zowel op professioneel, sportief, privé en emotioneel vlak. En ik kijk vol bewondering uit naar 2019, een jaar van nieuw leven, een nieuwe fase in ons leven.

2018, een nieuw begin, alsof ik terug een startende ondernemer was. In 2017 leek alles een beetje stil te vallen, maar door de steun van mijn omgeving heb ik de draad vrij snel terug kunnen oppikken. 2018 was vernieuwend, intens, een ommekeer, meer bewustzijn, het is alsof ik nu pas besef waar ik naartoe wil.

Holistische aanpak

Ik ga voor een holistische aanpak, vitaliteit in de brede zin van het woord, zowel privé als of relationeel en professioneel vlak. Van relaxatie via aroma-reflexologie, werken aan je voeding en levensstijl tot je talenten en je waarden ontdekken via loopbaanbegeleiding. Vitality & Life staat voor professionaliteit, vernieuwing en verbetering.

Nieuw in 2019

Manuele therapie

Naast reflexologie en zenuwreflexologie start ik binnenkort met manuele neurotherapie. Manuele neurotherapie is een uitbreiding van de zenuwreflexologie, waarbij we via manuele technieken op het lichaam, prikkels geven aan het zenuwstelsel.

Stress- en burnout coaching

De opleiding stress- en burn-out coaching stond al langer op mijn verlang lijstje. Als customer service supervisor bij DuPont ben ik meermaals in contact gekomen met deze problematiek, maar 15 jaar geleden was er nog nauwelijks sprake van burn-out, je kreeg al gauw de stempel depressie.

Ziekte verzuim blijft stijgen en de nood aan professionele coaches is dan nog steeds een must. Hier wil ik mij naast particulieren ook richten naar bedrijven.

Gezondheidsscan – ESP

Na mijn ziekte vorig jaar ben ik mij nog meer bewust van mijn voeding- en levensstijl. Ik voel dan ook onmiddellijk wat “niet goed” is voor mij, mijn lichaam geeft duidelijk aan wat “verkeerde” voeding is voor mij.

Foute voeding vertaalt zich in vermoeidheid, energietekorten, slecht slapen, stemmingswisselingen en stramme spieren. Dit is voor iedereen verschillend, een standaard oplossing bestaat niet. Vitality & Life gaat voor een persoonlijke aanpak.

Zo kan je vanaf nu ook bij mij terecht voor een “gezondheidsscan“. Dit toestel meet wat jouw verstoringen zijn, welke voeding je best kan vermijden en hoe je bepaalde problemen naar de toekomst toe kan voorkomen.

Gratis kennismakingsgesprek

gratis kennismakingsgesprek

Ik nodig je graag uit voor koffietje of theetje en dan vertel ik je er meer over. Maak hier een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

Ondertussen geniet ik nog even van mijn kleine pauze en wens ik jou een prettig eindejaar, veel mooie plannen en geluk in 2019!

Edith