Silke, studente Wellbeing- en vitaliteitsmanagement

 

Tussen 14/04/2020 en 14/05/2020 zal er bij vitality & life voltijds een stagiaire aanwezig zijn. Ze zal voor een groot stuk achter de schermen werken aan een nieuw project voor in de toekomst. Maar daarnaast biedt ze tijdens haar stageperiode ook enkele diensten aan voor nieuwe of bestaande klanten van vitality & life. Hieronder geef ik u daarover meer informatie zodat u zelf kan kiezen of u gebruik wilt maken van een van deze diensten die dan uiteraard aan een zeer laag tarief aangeboden worden omdat het om een stage gaat.

 

Kennismaking met hartcoherentie:

Silke profileert zich, vanuit haar studies, sinds kort als hartcoherentiecoach. Ze is hierin zeer geïnteresseerd en past deze ademhalingstechniek zelf dagelijks toe. Het heeft voor haar z’n effect al meermaals heel sterk bewezen. Deze techniek zorgt voor het in balans brengen van het zenuwstelsel en het tot rust brengen van het stresssysteem. Er worden twee sessies van één uur ingepland tijdens de stageperiode van Silke. Het is een unieke kans om deze waardevolle techniek bij Silke te leren kennen tijdens haar stage want daarna zal ze dit zelfstandig tegen een veel hoger tarief aanbieden.

 

Een talentgesprek:

Bent u op zoek naar uw eigen talenten? Wilt u meer in uw kracht gaan staan? Zou u graag uw talenten bewuster inzetten in het dagelijks leven? Dan is een talentgesprek zeker iets voor u! Silke werkt met de talententoolbox van Luk Dewulf, die een pionier is op vlak van talentwerk in België. Daarnaast wordt er ook gebruik gemaakt van een wetenschappelijk onderbouwde persoonlijkheidstest. Een talentgesprek duurt anderhalf uur.

 

Relaxatie:

Silke werkt met verschillende relaxatietechnieken en is voor dit vak tot tweemaal toe met onderscheiding geslaagd. Haar kalme en stabiele stem en energie brengt je sowieso tot rust, wat in onze westerse maatschappij wel eens goed kan doen. Dus nood aan een momentje rust of een momentje voor jezelf na bijvoorbeeld een voetreflexologie- of coachingssessie? Laat dat op voorhand weten aan Edith (of Silke) en dan kan je 35 minuten langer blijven voor de relaxatie.

Mindfulness:

Zonder dat we het zelf goed en wel beseffen zijn onze gedachten heel de dag ergens anders dan in het NU moment. Via mindfulness kan Silke je leren bewust worden van het hier en nu en leren gewaarzijn van jezelf en hoe je er nu op dit moment bij zit. 

  

Heb je hierover nog vragen of wil je graag een afspraak vastleggen voor één van bovenstaande opties? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met Edith of Silke!

Silke kan je bereiken via silke.vandeleur@student.vives.be of via het nummer 0496.31.21.36.