Silke, studente Wellbeing- en vitaliteitsmanagement

Silke liep tussen 14/04/2020 en 14/05/2020 stage bij Vitality & Life. Door dat we verplicht in corona lockdown waren hebben we samen vanuit ons “kot” de stage kunnen laten verlopen. Silke heeft in deze periode een aantal online relaxatiesessies mogen geven en we organiseerden samen een webinar “Boost je energie in tijden van Corona”.

Hartcoherentie

Silke profileert zich, vanuit haar studies, sinds kort als hartcoherentiecoach. Ze is hierin zeer geïnteresseerd en past deze ademhalingstechniek zelf dagelijks toe. Het heeft voor haar z’n effect al meermaals heel sterk bewezen. Deze techniek zorgt voor het in balans brengen van het zenuwstelsel en het tot rust brengen van het stresssysteem. Er worden twee sessies van één uur ingepland tijdens de stageperiode van Silke. Het is een unieke kans om deze waardevolle techniek bij Silke te leren kennen tijdens haar stage want daarna zal ze dit zelfstandig tegen een veel hoger tarief aanbieden.

Een talentgesprek

Bent u op zoek naar uw eigen talenten? Wilt u meer in uw kracht gaan staan? Zou u graag uw talenten bewuster inzetten in het dagelijks leven? Dan is een talentgesprek zeker iets voor u! Silke werkt met de talententoolbox van Luk Dewulf, die een pionier is op vlak van talentwerk in België. Daarnaast wordt er ook gebruik gemaakt van een wetenschappelijk onderbouwde persoonlijkheidstest. Een talentgesprek duurt anderhalf uur.

Relaxatie

Silke werkt met verschillende relaxatietechnieken en is voor dit vak tot tweemaal toe met onderscheiding geslaagd. Haar kalme en stabiele stem en energie brengt je sowieso tot rust, wat in onze westerse maatschappij wel eens goed kan doen. 

Mindfulness

Zonder dat we het zelf goed en wel beseffen zijn onze gedachten heel de dag ergens anders dan in het NU moment. Via mindfulness kan Silke je leren bewust worden van het hier en nu en leren gewaarzijn van jezelf en hoe je er nu op dit moment bij zit.

 

Heb je vragen of wil je graag een afspraak vastleggen voor één van bovenstaande opties?

Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met Edith of Silke!

Silke kan je bereiken via silke.vandeleur@student.vives.be of via het nummer 0496.31.21.36.

Edith Gijsbregts

info@edithgijsbregts.be

0477 60 76 26

Wemersweg 5

2960 Brecht

Vitality & Life kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor ongeoorloofd gebruik van etherische oliën, hydrolaten, supplementen. 

De informatie op deze site is louter informatief en vervangt niet het advies van een arts of apotheker. Raadpleeg bij ziekte of bij twijfel steeds uw behandelende geneesheer. 

Vitality & Life doet geen claims over diagnose, behandeling of genezing. Raadpleeg steeds een dokter bij twijfel.