Samen Slank Challenge
Juni 2020
Groentenchallenge

Wil jij een gezonde levensstijl, succesvol afvallen en je fit voelen deze zomer? Dan is de Samen slank challenge iets voor jou! Ik ga je helpen jouw doel te behalen.

Doe mee en ga de uitdaging aan!  

Tijdens deze afslankchallenge start je met PowerSlim en begeleid ik jou bij het behalen van jouw afslankdoel.

Einde mei, nog enkele weken het is juli, een periode waar je aan vakantie denkt, misschien dit jaar in een iets andere vorm, maar je goed voelen, je fit voelen en een kilootje minder dat wil jij toch ook.

Vitality & Life doet ook met met de PowerSlim “Samen Slank Challenge”, een 4 weken programma, waarbij we op een verantwoorde manier de coronakilo’s gaan verliezen.

Deze challenge duurt 30 dagen en start op 1 juni

We plannen elke week een consult (deze kan ook nog online gebeuren) en een weegmoment waarbij we alle “corona” maatregelen respecteren.

Je ontvangt van mij elke week tips en opdrachten, ik geef je toegang tot onze Besloten Facebook groep en je ontvangt ook nog een leuke goodie bag.

En je staat er niet alleen voor.
We helpen mekaar verder. Jij kan het ook.
Bekijk hier het verhaal van Oona. 

Groentenchallenge

Waarom PowerSlim

Het grote aanbod aan producten zoals muesli, crackers, wraps etc.

Dit maakt gezond eten super gemakkelijk. Ik help je graag om volop te variëren met heerlijke maaltijden.

  • Veel variatie in ontbijt en tussendoortjes
  • Koolhydraatarme en eiwitrijke maaltijden
  • Een nieuw kookboek
  • Een nieuwe startersbox met dagdoosjes

Waarom Vitality & Life?

Als orthomoleculair therapeut en PowerSlim voedingscoach begeleid ik jou naar een gevarieerd en haalbaar voedingspatroon. Je doet dit niet alleen, samen ontdekken we wat je valkuilen zijn en waarom het niet lukt om je gewicht onder controle te krijgen.

Emo-eten, slecht slapen, hormonale disbalans kunnen worden ook mee bekeken, waardoor we met het traject ook je emotionele gezondheid bekijken.

Samen slank challenge zonder Power Slim producten?

Ik ben Edith, voeding, stress- en burn-out coach.

De juiste voeding en een goede balans in je leven is heel belangrijk.

Als orthomoleculair voedingscoach vind ik het heel belangrijk dat jij je lichaam op een juiste manier gaat voeden, dat je gaat voelen wat je lichaam nodig heeft. Daarbij pleit ik nog steeds voor natuurlijke voeding, bij voorkeur biologische voeding zo weinig mogelijk supplementen of vervangproducten. Ik ben zelf een jonge 50-er en besef heel goed dat we vaak onder invloed van onze hormonen niet altijd het gewenste resultaat kunnen bereiken.

Vorig jaar, net voor de zomer startte ik met PowerSlim. De basis van PowerSlim is veel variatie, koolhydraatarme maaltijden, eiwitrijke producten. Toch begrijp ik dat dit niet voor iedereen haalbaar is of om wille van bepaalde ziektes helemaal niet aangewezen is. In dat geval bekijken wij samen wat je lichaam nodig heeft en passen wij uw voeding- en levensstijl aan volgens jouw behoeften.

Heb jij nog vragen over het Samen Slank 2020 traject, stuur me vrijblijvend een berichtje en we bekijken samen wat voor jou mogelijk is.

Edith

Edith Gijsbregts

info@edithgijsbregts.be

0477 60 76 26

Wemersweg 5

2960 Brecht

Vitality & Life kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor ongeoorloofd gebruik van etherische oliën, hydrolaten, supplementen. 

De informatie op deze site is louter informatief en vervangt niet het advies van een arts of apotheker. Raadpleeg bij ziekte of bij twijfel steeds uw behandelende geneesheer. 

Vitality & Life doet geen claims over diagnose, behandeling of genezing. Raadpleeg steeds een dokter bij twijfel.