Voel je goed in je vel

Voeding en levensstijl

Verantwoord en gezond afslanken

 

Maak tijd voor jezelf

pas je voeding en levensstijl aan 

Je persoonlijke voedingscoach

wijst je de weg 

 

Voeding, beweging, gezonde slaap en een positieve geest vormen de basis voor een gelukkig en vitaal leven.

Als orthomoleculair therapeut en PowerSlim Voedingscoach begeleid ik jou naar een gevarieerd en haalbaar voedingspatroon waardoor je je vitaliteit naar het hoger niveau kan tillen. Je doet dit niet alleen, je gaat ontdekken wat je valkuilen zijn en waarom het niet lukt om je gewicht onder controle te krijgen. Samen bekijken we wat je nodig hebt en wat je doelen zijn.

 

Met jouw gepersonaliseerd plan ga jij aan de slag naar je ideale gewicht en een blijvend resultaat.

Het PowerSlim traject

Het PowerSlim eiwitdieet is geen echt dieet, het is een totaalaanpak waarbij voeding, beweging, gezonde slaap, positieve geest en begeleiding centraal staan.

Tijdens het traject begeleid ik jou naar een gezond voedingspatroon op, aangevuld met beweging, goede slaaphygiëne, relaxatie en positieve mindset. Zo bereik je doel en zorg je ervoor dat je in balans blijft.

Met PowerSlim leer je anders eten, anders winkelen, anders koken. De koolhydraatarme en eiwitrijke producten bevatten alle bouwstoffen die je lichaam nodig heeft. Je lichaam heeft ook koolhydraten nodig en deze krijg je door enerzijds een veel groenten, maar ook doordat je lichaam je vetreserves gaan aanspreken.

De PowerSlim-producten bevatten extra vezels, vitaminen en mineralen. Die bestanddelen zorgen voor een goede darmwerking, bloeddruk, energiehuishouding in de spieren en een stabielere bloedsuikerspiegel.

PowerSlim traject in 3 fasen

Het afslankprogramma verloopt in 3 fasen.

 

  • Tijdens de eerste fase verlies je veel gewicht door de combinatie van PowerSlim-producten met veel groenten, mager vlees, gevogelte, vis, eieren. Deze fase eindigt van zodra je 80% van je gewenste gewichtsverlies hebt bereikt.
  • In de tweede fase voeg je geleidelijk aan meer verschillende voedingsmiddelen toe aan je dagelijkse gerechtjes. Je coach zal je hierin advies geven en je begeleiden.
  • Voor een blijvend resultaat leer je tijdens de “balance” fase hoe je anders gaat eten, anders gaat leven en op die manier je gewicht op peil te houden.

Hoelang duurt een PowerSlim traject

Iedereen is uniek en de duur van het traject hangt af van persoon tot persoon. Zo blijf je in de eerste fase tot je 80% van je gewenste gewichtverlies hebt bereikt. Je verliest per week ongeveer 1 tot 1,5 kg van je totale gewicht.

Afhankelijk van je constitutie, je dagelijkse lichaamsbeweging, je stresslevel en discipline kan het voor de ene persoon langer duren dan voor de andere.

Resultaat is na 1 week al zichtbaar.

Voordelen van een eiwitrijk voedingspatroon

  • Een behandelplan afgestemd op jouw persoonlijke situatie
  • Lekkere producten
  • Verantwoord voedingspatroon
  • Makkelijk vol te houden
  • Eiwitrijke voeding met verlaagd gehalte koolhydraten
  • Behoud van je spiermassa

 

Wie mag het traject volgen

Tijdens het intake gesprek bekijken we jouw huidige gezondheidstoestand, er zijn namelijk een aantal aandoendingen waarbij het PowerSlim dieet niet is toegestaan.

Als orthomoleculair therapeut gaan we dan bekijken wat de andere mogelijkheden zijn. Via de ESP scan kunnen we bepaalde voedingsmiddelen uitsluiten en je voedingspatroon aanpassen aan wat voor jou belangrijk is. 

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?

Bel me op 0477 60 76 26 of klik op onderstaande knop
Afspraak maken

Edith Gijsbregts

info@edithgijsbregts.be

0477 60 76 26

Wemersweg 5

2960 Brecht

Vitality & Life kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor ongeoorloofd gebruik van etherische oliën, hydrolaten, supplementen. 

De informatie op deze site is louter informatief en vervangt niet het advies van een arts of apotheker. Raadpleeg bij ziekte of bij twijfel steeds uw behandelende geneesheer. 

Vitality & Life doet geen claims over diagnose, behandeling of genezing. Raadpleeg steeds een dokter bij twijfel.