Je persoonlijke voedingscoach

wijst je de weg

 

Voeding, beweging, gezonde slaap en een positieve geest vormen de basis voor een gelukkig en vitaal leven.

Als orthomoleculair therapeut en PS. Food & Lifestyle Voedingscoach begeleid ik jou naar een gevarieerd en haalbaar voedingspatroon waardoor je je vitaliteit naar het hoger niveau kan tillen. Je doet dit niet alleen, je gaat ontdekken wat je valkuilen zijn en waarom het niet lukt om je gewicht onder controle te krijgen.

Samen bekijken we wat je nodig hebt en wat je doelen zijn. Met jouw gepersonaliseerd plan ga jij aan de slag naar je ideale gewicht en een blijvend resultaat.

Het PS. Food & Life traject

Het PS. Food & Lifestyle programma, is een programma waarbij voeding, beweging, gezonde slaap, positieve geest en begeleiding centraal staan.

Tijdens het traject begeleid ik jou naar een gezond voedingspatroon op, aangevuld met beweging, goede slaaphygiëne, relaxatie en positieve mindset. Zo bereik je doel en zorg je ervoor dat je in balans blijft.

Met het PS. Food & Lifestyle traject leer je anders eten, anders winkelen, anders koken. De koolhydraatarme en eiwitrijke producten bevatten alle bouwstoffen die je lichaam nodig heeft. Je lichaam heeft ook koolhydraten nodig en deze krijg je door enerzijds een veel groenten, maar ook doordat je lichaam je vetreserves gaan aanspreken.

De PS. Food & Lifestyle-producten bevatten extra vezels, vitaminen en mineralen. Die bestanddelen zorgen voor een goede darmwerking, bloeddruk, energiehuishouding in de spieren en een stabielere bloedsuikerspiegel.

Meer informatie over de producten en de recepten

Het PS. Food&Life style traject

In de eerste fase van het programma ga je tijdelijk alle koolhydraatbronnen verminderen, waardoor je lichaam op zoek gaan naar een alternatieve brandstof, jouw lichaamvet.

Je haalt dus je energie uit je vetten, waardoor je in vetverbranding gaat. Deze vetverbranding zorgt ervoor dat er zogenaamde “ketonlichamen” vrijkomen. Deze zorgen ervoor dat je minder hongergevoel ervaart, en dat je je bovendien ook alert en energiek voelt.

Hierdoor ga je sneller afvallen dan bij een gewone caloriebeperking, waarbij een deel van je dagelijkse energie nog steeds geleverd wordt door koolhydraten.

De nadruk ligt vooral op het aanpassen van je voedingsgewoonten om nadien geleidelijk aan fruit, peulvruchten en andere gezonde gewoonten te integreren in je dagelijks voedingpatroon. Je leert tijdens het traject hoe je anders gaat eten, anders gaat leven en op die manier je gewicht op peil te houden.

Iedereen is uniek en de duur van het traject hangt af van persoon tot persoon. Afhankelijk van je constitutie, je dagelijkse lichaamsbeweging, je stresslevel en discipline kan het voor de ene persoon langer duren dan voor de andere.

Wie mag het traject volgen

Tijdens het intake gesprek bekijken we jouw huidige gezondheidstoestand, er zijn namelijk een aantal aandoeningen waarbij het PS. Food & Lifestyle programma niet is toegestaan.

Als orthomoleculair therapeut gaan we dan bekijken wat de andere mogelijkheden zijn. Via de ESP scan kunnen we bepaalde voedingsmiddelen uitsluiten en je voedingspatroon aanpassen aan wat voor jou belangrijk is.

Edith Gijsbregts

info@edithgijsbregts.be

0477 60 76 26

Wemersweg 5

2960 Brecht

Vitality & Life kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor ongeoorloofd gebruik van etherische oliën, hydrolaten, supplementen. 

De informatie op deze site is louter informatief en vervangt niet het advies van een arts of apotheker. Raadpleeg bij ziekte of bij twijfel steeds uw behandelende geneesheer. 

Vitality & Life doet geen claims over diagnose, behandeling of genezing. Raadpleeg steeds een dokter bij twijfel.