Herken je dit?

  • zit je met vragen over je loopbaan
  • wat doe ik met al die berichten over burn-out
  • heb ik een bore-out
  • ik durf het niet aan mijn baas te vragen
  • ze zullen mij uitlachen
  • ik kan ‘s morgens niet uit mijn bed
  • ik ben de ganse dag moet

Wat kan loopbaancoaching voor jou betekenen?

Wist je dat je met loopbaancoaching jezelf leert ontdekken, je competenties, je vaardigheden, je sterktes maar ook je zwakke plekken? Bovendien help ik  jou met het maken van je loopbaanplan. Dit plan leidt tot duidelijke focus en acties, het helpt je om je angsten en twijfels te overwinnen.

Je persoonlijk ontwikkelingsplan

Je persoonlijk ontwikkelingsplan geeft je de mogelijkheid om beter beslissingen te nemen, het is een houvast om in dialoog te gaan met je leidinggevende of met je medewerkers. Nadien bekijk je je job vanuit een ander perspectief of  misschien zit je gewoon in de verkeerde job, de verkeerde richting en wordt het tijd om daar verandering in te brengen. Die gouden kooi, is het dat waard.

Twijfel je nog?

Wil je eerst een verkennend gesprek, contact me dan via info@edithgijsbregts.be

Waarom ik ervoor koos om vitaliteitscoach te worden?

Tot voor kort werkte ik voor een Amerikaans bedrijf, ik startte als customer service medewerker, kreeg de kans om mijn taken uit te breiden naar project management, coaching en training. Coaching binnen een bedrijf en vooral binnen een multinational heeft vaak te maken met groei, nieuwe mogelijkheden, meer verantwoordelijkheden. Toch zijn meer verantwoordelijkheden en dus meer loon niet altijd doorslaggevend.

Erkenning, waardering, duidelijke doelstellingen, vrijheid, dialoog en overleg zijn vaak belangrijker dan het loon. Daarom is het belangrijk om jezelf te kennen, bedot jezelf niet en ontdek via loopbaancoaching wat voor jou belangrijk is en waar jij energie van krijgt.

Een aantal jaren geleden maakte ik de ommekeer en besloot ik om meer naar de inhoud te kijken, meer verbondenheid, meer passie. Hoe sta jij in het leven, wat is er voor jou belangrijk?

Edith