Ik kijk er alvast naar uit.

StrandcabinesMaak jij ook al vakantieplannen? Tijd om even “lekker niks” te doen? Genieten van een goed boek, stralend weer, uitstapjes met de familie?

Maak vooral tijd voor jezelf, herbron en geniet van je vakantie.

Wat komt er nog aan in Juni?

De open geur dag begin april en de lezing over burn-out en depressie waren een mooie start van het Vitality & Life programma.

In juni staat “Aroma-reflexologie” op mijn agenda.

Naast de speciale sessie “Stress de baas” op  maandag 6 juni bij Femma, kan je op 7 juni kennismaken met  “Aroma-reflexologie” bij Invitare in Minderhout. Invitare is gevestigd op een prachtige locatie, het voormalig klooster Mariaveld, Bredaseweg 32 te Minderhout (Hoogstraten), op 25 minuten vanuit Antwerpen en 20 minuten vanuit Breda.

Tijdstip: 19.30h – 21.30h
Prijs: 15€
Meebrengen: voetbadje en handdoek

Kan je je niet vrijmaken op deze dag, ik plan een extra sessie op 16 juni in Brecht, Wemersweg 5 van  13.30h tot 16.00h.

Reflexologie is een eeuwenoude therapie waarbij we via drukpunten op de voeten prikkels kunnen overbrengen naar de organen. Reflexologie bevordert de bloeddoorstroming en zorgt voor een betere afvoer van toxische stoffen die in het lichaam worden opgestapeld en die op termijn voor chronische problemen kunnen zorgen.

Via aromatherapie worden geur-prikkels rechtstreeks opgevangen in ons limbisch systeem. Het limbisch systeem behoort tot het oudste gedeelte van onze hersenen en speelt een belangrijke rol bij emoties, gevoelens en motivaties. Hier wordt de geur niet alleen waargenomen, maar ook beleefd. Verder is ons limbisch systeem verantwoordelijk voor de alle levensnoodzakelijke processen.

Wil je graag meer weten over reflexologie en de hemelse geuren van de natuur, schrijf je dan in voor eén van onze sessies en beleef de kracht van de natuur.

Warme groeten,

Edith