Activiteiten, workshop en acties Vitality & Life.

Vitality & Life organiseert geregeld workshops en open geur avonden in het kader van vitaliteit, reflexologie, aromatherapie en voeding waarbij elk seizoen specifieke geuren, emoties en voeding aan bod komen.

Heb je een specifieke vraag of wil je een workshop in je eigen kring of vereniging organiseren, wij zijn steeds bereid om een workshop op maat uit te werken, contacteer mij voor meer informatie.

De open geur avonden zijn gratis, je ontvangt een overzicht van de seizoensgebonden geuren en emoties, bovendien kan je de besproken producten aan kopen. Vitality & Life heeft een beperkt aantal producten op stock. Zoek je specifieke geuren of producten raadpleeg dan zeker het overzicht op de homepage.

Themavonden zijn meer specifiek doelgericht:

  • Aromacoaching en reflexologie voor kinderen (zie Vitalità)
  • Je hormonen in balans
  • Je voeding je medicijn
  • Natuurlijke cosmetica
  • Stressmanagement

Plaats van workshops: Wemersweg 5, Brecht (tenzij anders vermeld)

Lees HIER onze algemenen voorwaarden en inschrijvingsprocedure!

Oktober zuiveringsmaand

Ook dit seizoen gaan we weer speciale aandacht besteden aan onze organen. Tijdens de zomermaanden hebben toxische stoffen zich vastgezet in onze darmen, misschien heb je al een lichte verkoudheid gehad. Tijd om de organen van de herfst, dikke darm en longen, extra goed te verzorgen.

Lees meer over de zuivering: Oktober zuiveringsmaand

Op 1 oktober start de herfst groentenchallenge, hiermee wil ik je uitdagen om samen met mij meer variatie te brengen op je bord. Meer variatie, meer inspiratie en meer energie.

Op 10 oktober start de echte zuivering, 10 dagen lang bewust eten, bewust keuzes maken en onze organen optimaal verzorgen.

Heb je nog vragen?

Doe je mee?

Open Geur avond Herfst

De zomer is voorbij, de dagen worden korter, minder zonlicht, het is al flink koud ’s morgens! Tijd om kennis te maken met de herfst en wintergeuren van Oshadhi. Deze geuren zorgen voor ruimte, zuiveren de lucht en bieden meer openheid.

Op deze avond leg ik je uit hoe de aromatherapie je doorheen de herfst en winter kan ondersteunen, met concrete en eenvoudige recepten.

Datum: dinsdag 10/10/2017 – 20h

Plaats: Wemersweg 5, Brecht

Ik schrijf me in

Open Geur avond Winter

In het thema Winter kan je kennismaken met de synergiën van de winter, de etherische oliën die de blaas en de nieren ondersteunen. Etherische oliën die ondersteuning bieden in deze tijd van het jaar zijn sparren, dennen, kruidnagel en kamille.

Datum: Dinsdag 7/11/2017

Plaats: Wemersweg 5, Brecht

Ik schrijf me in

Open Geur avond Kerstshopping

Op zoek naar een fijn-geurend kerst of eindejaarsgeschenk, kom de geuren ontdekken op onze speciale eindejaarseditie. Heb je specifieke vragen of wensen, stuur me dan een mailtje en ik geef je graag gepersonaliseerd advies.

Datum: Donderdag 14/12/2017 – 20h

Plaats: Wemersweg 5, Brecht

Ik schrijf me in

Hormonen in balans

Hormonen zijn kleine stofjes die door hormoonvormende cellen of klieren worden afgescheiden in het bloed. Hormonen zijn verantwoordelijk voor heel wat processen in ons lichaam. De belangrijkste hormoonklieren in ons lichaam zijn: hypofyse, hypothalamus, schildklier, bijnieren, geslachtsklieren en de alvleesklier. Zijn je hormonen uit balans, dan kan dit voor ongemakken zorgen.

Datum: 28 september 2017

20.00 – 22.00h

Wemersweg 5, Brecht

Inschrijvingen afgesloten

Kostprijs: 20€

 

Van stress naar energie

In deze workshop leer je je stress onder controle krijgen via tal van technieken (coaching, reflexologie, aromatherapie).

21 november 2017

Tijdstip: 20.00h – 22.00h

Wemersweg 5, Brecht

Inschrijving verplicht, klik hier

Kostprijs: 20€

Natuurlijke cosmetica

Heb je een onzuivere huid, ben je allergisch aan chemische cosmetica producten, heb je last van ontstekingen? Deze etherische oliën zijn huidvriendelijke oliën, hebben een ontsmettende en zuiverende werking die de huid zuiver en stralend maakt. In deze workshop geef ik je inzicht in natuurlijke producten en hoe deze te gebruiken voor je dagelijkse verzorging.

Datum te bepalen (op aanvraag)

Tijdstip: te bepalen

Plaats: op aanvraag

Inschrijving verplicht

Gezonde slaap en aroma’s

10% van de bevolking slaapt slecht en 3% heeft een ernstig slaapprobleem. Gezonde slaaphygiëne en ontstressen na een drukke dag is belangrijk voor een gezonde en diepe slaap. Al eens gehoord van een wekker om te gaan slapen? Misschien een tip om je avondritueel beter onder controle te krijgen.

 

Datum: 2018 (of op aanvraag)

 

 

 

 

 

Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someoneShare on Facebook47Share on LinkedIn0