Stressvolle situaties nemen je vaak in beslag. Stress en spanningen zie we niet alleen in de werksfeer, vaak is het een combinatie van verschillende factoren. Stress wordt door iedereen anders ervaren, de uitwerking ervan op je lichaam is voor iedereen hetzelfde. Korte stress kan soms verhelderend werken en kan je zelfs stimuleren, chronische stress kan je helemaal onderuit halen. Je kunt er moeilijk afstand van nemen, je kunt je slecht ontspannen en je brandt langzaam op.

Ook tijdens de werkuren is het belangrijk om een goede en vooral gezonde focus to houden. Af en toe een korte pauze geeft je lichaam de kans om terug op te laden.

 

Tip voor een gezonde focus op je werk

  • maak een todo-lijstje met haalbare taken
  • vind inspiratie en plezier in je werk
  • drink en eet gezond, vermijd suikers en koffie
  • las pauzes in, beweeg elke 50 minuten minstens 3 minuten
  • controleer je e-mails op vaste tijdstippen
  • zet, indien mogelijk, je telefoon uit
  • zorg voor regelmaat

Voetreflexologie@work

Voetreflexologie is een natuurlijke methode waarbij de energiestroom wordt gestimuleerd door op welbepaalde punten op de voeten te drukken. Reflexologie@work geeft uw werknemers de kans om even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks werk.

Reflexologie ondersteunt het herstellen van hun evenwicht op fysiek, energetisch en emotioneel vlak en wordt ingezet bij stress, energietekorten, vermoeidheid of specifieke lichamelijke en/of emotionele klachten.

Wat heb je hiervoor nodig?

U maakt van op voorhand een planning op waarin per werknemer minimum 20 minuten en maximum 40 minuten worden. U voorziet een aparte ruimte van minimum 8 m2 voor een individuele behandeling.

Wij zorgen voor materiaal en de juiste individuele en positieve benadering.

Reflexologie@work kan worden ingepland voor enkele uren, een halve of hele dag.

Hoe ziet een reflexologie sessie eruit?

De aparte ruimte is volledig afgescheiden van je dagelijkse werkplek.

Via een aromatisch voetenbadje kan je je helemaal kan loskoppelen van het werk waar je mee bezig was. Na het losmaken van de voeten ontvang je een 30 minuten reflexologie sessie met vooral aandacht voor ontspanning en rust waardoor de energie terug kan stromen.

Aromacoaching

Etherische oliën stimuleren het immuunsysteem en hebben een rustgevende werking op ons autonoom zenuwstelsel. De energetische trilling van de etherische olien werkt in op de energetische lading van de verschillende organen. Bovendien worden geuren rechtstreeks opgevangen in ons limbisch systeem waardoor emoties, gevoelens en motivaties extra worden geprikkeld. De geur wordt op die manier niet alleen waargenomen, maar ook beleefd.

De combinatie van reflexologie en aromatherapie versterken mekaar en zorgen ervoor dat je na de sessie in alle rust en volledig ontspannen terug aan de slag kan gaan.

Wil je meer informatie of wil je graag kennismaken. Op basis van uw wensen stellen wij een aangepast programma op.

Uw vitaliteitscoach, Edith