• Wil jij etherische olie gebruiken in privé-omgeving of in je praktijk?
  • Kan ik alle etherische oliën zo maar gebruiken ?
  • Hoe worden aroma’s opgenomen in het lichaam?
  • Hoe maak ik een massage olie?
  • Mogen kinderen ook etherische olie gebruiken?
  • Hoe weet ik of een etherische olie van goede kwaliteit is?
  • Wat zit er in de eerste hulp basis kit ?
  • Wil je weten hoe etherische oliën je fysiek / emotioneel kunnen ondersteunen?
  • Wanneer mag ik aroma’s niet gebruiken?
  • Welke oliën mogen puur op de huid worden gebruikt?

Aromatherapie voor particulieren, coaches, therapeuten.

Aromatherapie en reflexologie, een krachtige synergie waarbij  etherische oliën  via de voeten worden opgenomen in het lichaam. Een etherische olie is al na 20 minuten opgenomen in onze bloedbaan. Via onze geur receptoren worden onze hersenen geprikkeld en zorgen de geuren voor ontspanning, rust, betere concentratie, meer energie (afhankelijk van de gekozen olie).

Om tot de essentie van de etherische oliën te komen was het ook nuttig om de werking van planten en inhoudsstoffen even toe te lichten. Planten kunnen niet vluchten en daardoor maken zij stofjes aan om zich te beschermen tegen weer en wind, tegen mens en dier. Etherische oliën vormen dan ook een verdedigingsmechanisme voor de plant.

Samen met Vitalità bieden wij op 21 maart 2017 een inleiding aan tot aromatherapie zowel voor reflexologen als voor masseurs, yoga-leraar en andere therapeuten. Een geur verstuiving in de praktijkruimte geeft rust en  kalmte voor je cliënt, het bevordert de concentratie en zorgt ervoor dat negatieve gedachten of externe prikkels worden vermeden.

Onze eerste opleiding basis aromatherapie vindt plaats op 21 maart 2017 in de Bouwelhoeve in Grobbendonck. Tijdens deze ochtend-editie kan je zelf ervaren was geuren voor jou betekenen en hoe je ze kan inzetten bij een consult. Werk je volgens de 5 elementen dan geven we jou ook tips rond synergieën voor de organen. Je ontvangt ook een aantal praktische tips waarmee je alvast aan de slag kan gaan.

Inschrijven via info@vitalita.be. Stort het gepaste bedrag op BE96 7350 3462 1005 van Vitalità, Oosthamsesteenweg 8 te Olmen met vermelding van je naam, ‘opleiding 21/3/2017’ en `factuur` (indien gewenst).

Inschrijving is geldig na betaling ten laatste op 14/3/2017!

U krijgt een ontvangstbevestiging van inschrijving.

 

Datum 21/03/2016

Prijs: 40,00€

Tijdstip: 9.00u – 12.30u

Plaats: Bouwelhoeve, Grobbendonk

 

Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someoneShare on Facebook0Share on LinkedIn4